auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Albánia - Tirana
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Albánia
Albániában Foglaljon most online bérautót Albánia és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Albánia autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Albániában néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Albániában az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Tirana - autókölcsönzés Tiranában

Tirana Albánia fővárosa, egyben az azonos nevű Tirana kerület székhelye. A fiatal főváros legtöbb látnivalója a központi elhelyezkedésű Szkander bég tér köré csoportosul, gyalogosan is könnyűszerrel bejárható.
Array ( [varos_id] => 371 [varos_xml_id] => 621 [orszag_xml_id] => 79 [regio_xml_id] => 309 [varos_nev] => Tirana [varos_link_nev] => tirana [varos_nev_pl] => Tirana [varos_link_nev_pl] => tirana [varos_nev_cz] => Tirana [varos_link_nev_cz] => tirana [varos_aktiv] => 1 [varos_ajanlatok_szama] => 1 [varos_legolcsobb_ajanlat_xml_id] => 168834 [varos_leiras] => Tirana Albánia fővárosa, egyben az azonos nevű Tirana kerület székhelye. A fiatal főváros legtöbb látnivalója a központi elhelyezkedésű Szkander bég tér köré csoportosul, gyalogosan is könnyűszerrel bejárható. [varos_leiras_pl] =>

Tirana, stolica Albanii, Tirana, jest siedziba dzielnicy o tej samej nazwie. Większość atrakcji młodego stolicy centrum wokół centralnej lokalizacji Skanderbeg Square, w odległości spaceru od łatwo dostępne pieszo.

[varos_leiras_cz] => [ragozott] => Tiranában [kep_nev] => tirana.jpg )

Autóbérlés Tirana

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Tirana környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Tiranaautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Tirana és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Tirana városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Tirana, Albánia online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Tirana és környékén. Az autókölcsönzők Tiranában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Albániában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Tirana és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Tiranában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Albánia, Tirana határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Tiranában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Tirana autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Tirana Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Albánia , Tirana repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Tirana repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Tiranában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Tirana repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Tirana repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Albánia bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Tirana repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Autóbérlés repülőtéren Tiranában: Tirana Repülőtér

Albánia Délkelet-Európában, az Albán-félszigeten fekszik. Albánia gyönyörű mediterrán tengerpartot, szépséges hegyvidéket és műemlékeket biztosít az ide látogatók számára. Albánia két tengerrel is büszkélkedhet, melyek az Adriai- és a Jón-tenger, mesés homokos tengerpartok, és a hatalmas hegyek miatt csodálatos látványt nyújtanak.

Az ország fővárosa és egyben legnépesebb városa Tirana, az ország politikai, gazdasági és kulturális központja. Legfontosabb látnivalói a Szkander bég tér közelében vannak. Az Et’hem Bey-mecset és az Óratorony nagyon szép építmények, de érdemes megtekinteni a Szkander bég lovas szobrot is. A közelben található a Nemzeti Könyvtár és a Nemzeti Történeti Múzeum is. A városban több templom is helyet kap, mint a Szent Prokop-templom vagy a Szűz Mária-templom. Autóbérlés Albániában okos döntés lehet, hiszen könnyebb a közlekedés, érdemes Tiranát meglátogatni és Durres tengerpartján elidőzni néhány napot.

Albániában a kedvező klímának köszönhetően rengeteg zöldséget és gyümölcsöt termelnek. Egyik legfontosabb az olajbogyó, amelyet rengeteg ételhez használnak. Kedvelik a húsételek, legfőképpen a kecskét, juhot és a szarvasmarhát. A tengerparti városokban több halból, rákból, kagylóból készült ételt kóstolhatnak meg az utazók. Kedvelt italaik a bor és a sör, az étkezések alkalmával szívesen iszogatják ezeket.


Albániában autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Durres, Jali, Korca, Saranda, Shkodra, Tirana, Vlora,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés