auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Belgium - Verviers
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Belgium
Belgiumban Foglaljon most online bérautót Belgium és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Belgium autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Belgiumban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Belgiumban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 208 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Verviers [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Verviers [varos_nev_pl] => Verviers [varos_nev_sk] => Verviers [varos_nev_si] => Verviers [varos_nev_ro] => Verviers [ragozott] => Verviersben [varos_kep1] => verviers.jpg [varos_kep2] => [megjelenik] => 1 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 13 [orszag_xml_id] => 4 [new] => 0 [link] => verviers )

Autóbérlés Verviers - autókölcsönzés Verviersben

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Verviers környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Verviersautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Verviers és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Verviers városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Verviers, Belgium online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Verviers és környékén. Az autókölcsönzők Verviersben 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Belgiumban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Verviers és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Verviersben. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Belgium, Verviers határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Verviersben autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Verviers autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Verviers Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Belgium , Verviers repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Verviers repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Verviersben, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Verviers repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Verviers repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Belgium bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Verviers repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Belgium Nyugat-Európában fekvő ország. Nagyon esős, jelentős a csapadékmennyiség minden évszakban, és nagy melegre sem számíthatnak az utazás előtt állók. Lakossága leginkább hollandokból és franciákból tevődik össze. Északon hollandok lakják, ezt a területet Flandriának hívják, délen pedig a franciák élnek, ez Vallónia. A főváros, Brüsszel kétnyelvű, itt a francia és a holland is hivatalosnak számít.

Brüsszel a székhelye a NATO-nak és az EU-nak. Rengeteg történelmi emlékkel rendelkezik, mint a brüsszeli városháza, az Atomium, a brüsszeli királyi palota vagy a hatalmas Brüsszeli Igazságügyi Palota. Belgiumban számos autókölcsönzőben van lehetőségünk átvenni a bérautót, mely segítségével rögtön gyorsabb lesz minden látnivalót bejárni. Több múzeumba is ellátogathatnak az utazók, Szépművészeti Múzeum, a Belga Képregény Múzeum vagy a több részből álló Királyi Művészeti és Történelmi Múzeum.

Belgium kétnyelvűsége miatt a fővárosban minden felirat hollandul és franciául is olvasható, de a két nyelvet egyenértékűnek tekintik.

Mire figyeljünk oda Belgiumban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Sebességkorlátozás Belgiumban
 • Autópályákon 120km/h (75mph)
 • Lakott területen: 50km/h (31mph)
 • Főutakon: 90km/h (56mph)

Az iskolák környékén a megengedett maximum sebesség 30km/h a hét minden napján, 24 órán át, tekintet nélkül az iskolai szünetekre. A zónák kezdete és vége nem minden esetben egyértelműen jelzett.

Útdíj

Belgiumban nincs útdíj, csak az Antwerp Liefkenshoek alagútért kell útdíjat fizetni.

Biztonsági előírások

A biztonsági öv és a biztonsági gyermekülés használata 12 éves korig kötelező. Vezetés közben csak a kezeket szabadon hagyó telefonálási rendszerek használhatók. Gyakoriak a közúti ellenőrzések mind nappal, mind éjszaka. A megengedett véralkoholszint 0,5 mg/ml. Ha visszautasítja a szonda megfújását, akkor vérvizsgálatra kötelezhető. A bírságok legfőképp a toxikusság mértékétől függnek, 1100€ és 11000€ között változnak. Súlyos esetekben az eljáró rendőrnek joga van (és kötelessége) a vezetői engedély helyszínen történő azonnali bevonásához.

Parkolás Belgiumban

A parkolással összefüggő jelzéseket egyértelműen feltüntetik. A legtöbb városban parkolóórákat helyeznek el az utcákon. Sok belga városban 'kék zónás' parkolási rendszert használnak. Ebben az esetben parkolószelvényt kell vásárolnia. Ezt a benzinkutakon, dohányboltokban és rendőrségeken tudja beszerezni. A zónás parkolás időtartama általában 3 óra.

A sebességkorlátozást Belgiumban szigorúan ellenőrzik és szankcionálják, ezért belgiumi autókölcsönzés esetén tartsuk szem előtt a sebesség határokat, mert nagy mértékben megnövelheti az autóbérlés árát egy büntetés. Ez teljesen automatizált zárt rendszerben történik. (Sebességmérés, felvételkészítés, bírság kiszabása, postázása automatizált.) Szinte minden közlekedési lámpán kamera van. Szintén szigorúan ellenőrzik és büntetik a megállási és parkolási tilalmat, illetve a parkolási díj 'elbliccelését'. A gépkocsit elszállítják, a büntetést külföldről is behajtják.

Segélyhívás
 • Segélyhívó szám: 112
 • Tűzoltóság/mentők: 100
 • Rendőrség: 101

A Belgiumban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.


Belgiumban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Antwerpen, Arlon, Bruges, Brüsszel, Charleroi, Geel, Gent, Hasselt, Kortrijk Kuurne, Leuven, Liege, Namur, Ostend, Tongeren, Verviers, Zaventem,
Copyright © 2013 - 2018. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés