auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Bulgária - Sunny Day
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Bulgária
Bulgáriában Foglaljon most online bérautót Bulgária és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Bulgária autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Bulgáriában néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Bulgáriában az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 4097 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Sunny Day [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Sunny Day [varos_nev_pl] => Sunny Day [varos_nev_sk] => Sunny Day [varos_nev_si] => Sunny Day [varos_nev_ro] => Sunny Day [ragozott] => Sunny Dayben [varos_kep1] => autokolcsonzes-sunny-day.jpg [varos_kep2] => [megjelenik] => 0 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 21 [orszag_xml_id] => 8 [new] => 1 [link] => sunny-day )

Autóbérlés Sunny Day - autókölcsönzés Sunny Dayben

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Sunny Day környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Sunny Dayautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Sunny Day és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Sunny Day városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Sunny Day, Bulgária online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Sunny Day és környékén. Az autókölcsönzők Sunny Dayben 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Bulgáriában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Sunny Day és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Sunny Dayben. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Bulgária, Sunny Day határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Sunny Dayben autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Sunny Day autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Sunny Day Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Bulgária , Sunny Day repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Sunny Day repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Sunny Dayben, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Sunny Day repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Sunny Day repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Bulgária bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Sunny Day repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Bulgária a Fekete-tenger partján fekvő tengerpari nyaraló övezeteiről neves. Rendkívül népszerű bulgáriai homokos Napospart, Neszebár vagy Várna és Burgasz. Egyre növekvő üdülő turizmusa mellett jellemző a kulturális idegenforgalom, és a gyógyturizmus is.

Számos történelmi emléket és építészeti remekművet megtekinthetnek az ide utazók, akik Bulgáriában autóbérléssel okos döntést hozhatnak, habár a bolgár közlekedésbe bele kell rázódni. Bulgáriában hét történelmi-kulturális emlékmű, és két rezervátum van, amelyeket a világörökség részeként tartanak számon, ezek például a rilai kolostor, a madarai lovas, Neszebár óvárosa vagy a Szvestariban található trák sírhely.

Nyaralni vágyóknak több szempontból is kedvező az ország, nyáron az egyre fejlődő bolgár tengerpartra látogathatnak el, mint például a bulgáriai Napospart, Burgasz, vagy Neszebár, télen pedig a síelésre alkalmas bulgáriai hegységeket próbálhatják ki, mint a Rila, Pirin, Rodope és Vitosa. Itt épültek ki Bulgária legkedveltebb téli üdülőhelyei.

Bulgária - Gasztronómia: A bolgár konyhára jellemző a zöldségek és a gyümölcsök bőséges használata, előszeretettel fogyasztanak salátákat. Nagyon szeretik a bárány- és birkahúst, amelyeket rengeteg fűszerrel, nyárson sütve készítenek. A tengerparti országokra jellemzően, Bulgáriában is kedvelik a tenger gyümölcseit, ezeket többféle módon, rendkívül ízletesen készítik el.

Ha Bulgáriában jár, meg kell kóstolni a különleges bolgár borokat, mint a Gamza, vagy a Mavrud Autel. A sör is igen népszerű náluk, érdekesség, hogy Bulgáriában a magyar szabadságharcos emigránsok főztek először sört.

Mire figyeljünk oda Bulgáriában autóbérlés esetén a közlekedésben?

Az ország fontosabb tengeri kikötői: Várna, Burgasz, Lom, Neszebár, Rusze és Vidin.

A fővárosban, Szófiában a tömegközlekedés járműveinek - villamos, troli busz, metró és busz - jegye, és a jegy ára (1 leva) is egyforma. A jegy megvásárolható újságárusoknál, a nagyobb megállóhelyeken, és a vezetőnél is. Ha nem a bolgár tömegközlekedést választjuk, hanem maradunk a kényelemnél, akkor Bulgáriában autókölcsönzés lehet a megoldás, hiszen számos helyszínen átvehető és leadható a bérautó.

Az úthálózat hossza Bulgáriában 37,3 ezer kilométer, ebből 350 kilométernyi az autópálya (A-1, A-2, A-3, A-4).

Autópályadíjak Bulgáriában
 • Hét napos matrica: 5 euró
 • 30 napos matrica: 13 euró
 • Éves matrica: 34 euró
Sebességhatárok Bulgáriában
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Autópályán: 130 km/h

Bulgáriában a megengedett véralkoholszint 0,5 mg/ml. A Bulgáriában érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában. Bulgáriai autóbérlés esetén fontos, hogy az adott időjárásnak megfelelően legyen felszerelve a bérautó, melyre az autókölcsönzők Bulgáriában több féle extra lehetőséget kínálnak.


Bulgáriában autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Aheloy, Albena, Burgasz, Elenite, Golden Sands, Kavarna, Nessebar, Obzor, Plovdiv, Pomorie, Primorsko, Sozopol, Sunny Beach, Szófia, Vlass, Várna,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés