auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Csehország - Brno
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Csehország
Csehországban Foglaljon most online bérautót Csehország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Csehország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Csehországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Csehországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [varos_id] => [varos_xml_id] => [orszag_xml_id] => 19 [regio_xml_id] => 460 [varos_nev] => Brno [varos_link_nev] => brno [varos_nev_pl] => [varos_link_nev_pl] => [varos_nev_cz] => [varos_link_nev_cz] => [varos_aktiv] => 1 [varos_ajanlatok_szama] => 2 [varos_legolcsobb_ajanlat_xml_id] => 108303 [varos_leiras] => [varos_leiras_pl] => [varos_leiras_cz] => [ragozott] => Brno [kep_nev] => )

Autóbérlés Brno - autókölcsönzés Brno

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Brno környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Brnoautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Brno és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Brno városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Brno, Csehország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Brno és környékén. Az autókölcsönzők Brno 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Csehországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Brno és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Brno. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Csehország, Brno határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Brno autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Brno autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Brno Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Csehország , Brno repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Brno repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Brno, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Brno repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Brno repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Csehország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Brno repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Ha Közép-Európában fekvő Csehországba tervezi utazását, akkor a híres fővárost, Prágát mindenképpen érdemes meglátogatni. A gyönyörű történelmi város rengeteg látnivalójával kápráztatja el a turistákat. Az óváros terén található a Városháza, melynek falán egy csillagászati óramű két kereke forog, ez a gazdagon díszített szerkezet Prága jelképévé vált. Több építészeti remekmű található a közelben, mint a Szűz Mária templom, a Szent-Miklós templom vagy a Náprstek Múzeum, de érdemes megtekinteni a Várnegyed és az Újváros nevezetességeit is.

Az utazók körében kedvelt Csehország déli területe, talán az ország legromantikusabb része, amely a tavak, folyók, erdők, kastélyok, templomok és várak vidéke. Ezt a mesés vidéket, ha autó nélkül van, akkor mindenképpen érdemes autót bérelni Csehországban és úgy nézelődni. Červená Lhota a mesebeli reneszánsz kastély is itt található, amely egy tó közepén lévő sziklaszigetre épült, de ezen kívül még számos gyönyörű kastélyt, várat láthatnak itt a Csehország utazás mellett döntők.

Az egész világon ismertek a cseh sörök, tehát ezt minden itt nyaralónak meg kell kóstolnia. Van barna, világos, kevert és élesztős sör is, több mint 470 féléből válogathatunk. Számos sörgyár szervez kóstolással egybekötött gyárlátogatást, tehát az ital kedvelőinek csupán egy ilyen túra miatt is érdemes az országba látogatni.

Mire figyeljünk oda Csehországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

A közúthálózat építése és modernizálása jelenleg is zajlik. A 127 000 km hosszú közúthálózatból az autópályák hossza meghaladja az 1000 km-t (a teljes hálózat a tervek szerint 2100 km hosszúságú lesz). Az autópályákon és gyorsforgalmi utakon a személygépjárműveknek (éves, havi vagy heti) úthasználati díjat kell fizetni.

Autópálya díjak Csehországban 3,5 tonna alatti járművek esetén
 • Éves matrica: 1500 cseh korona
 • Havi matrica: 440 cseh korona
 • Hét napos matrica: 310 cseh korona
Sebességkorlátozás Csehországban 3,5 tonnát meg nem haladó személygépkocsikra
 • Lakott területen belül: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Autópályán: 130 km/h

Autópályákra csak gépjárművek hajthatnak fel, a legkisebb megengedett sebesség -típusra való tekintet nélkül- 80 km/h.

Az alkoholfogyasztás tekintetében Csehországban is a zéró tolerancia érvényesül. Az fényszórót viszont minden napszakban, minden úton, egész évben be kell kapcsolni. Fontos betartani Csehország autókölcsönzés során a fenti vezetésre vonatkozó elveket.

A Csehországban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.


Csehországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Brno, Karlovy Vary, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Prága, Ústí nad Labem,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés