auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Csehország - Karlovy Vary
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Csehország
Csehországban Foglaljon most online bérautót Csehország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Csehország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Csehországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Csehországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Karlovy Vary - autókölcsönzés Karlovy Varyban

Karlovy Vary 1508 óta Európa első gyógyhelyének számít. Több mint 300 gyógyvíz forrása van. Gyógyfürdőin és wellness-szállodáin kívül az elegáns város festői szépsége, csodás környezete, és díszes, felújított barokk épületei miatt is vonzó. A Grandhotel Puppban rendezik meg minden évben a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivált.
Array ( [varos_id] => 198 [varos_xml_id] => 2109 [orszag_xml_id] => 19 [regio_xml_id] => 795 [varos_nev] => Karlovy Vary [varos_link_nev] => karlovy-vary [varos_nev_pl] => Karlovy Vary [varos_link_nev_pl] => karlovy-vary [varos_nev_cz] => Karlovy Vary [varos_link_nev_cz] => karlovy-vary [varos_aktiv] => 1 [varos_ajanlatok_szama] => 0 [varos_legolcsobb_ajanlat_xml_id] => 0 [varos_leiras] => Karlovy Vary 1508 óta Európa első gyógyhelyének számít. Több mint 300 gyógyvíz forrása van. Gyógyfürdőin és wellness-szállodáin kívül az elegáns város festői szépsége, csodás környezete, és díszes, felújított barokk épületei miatt is vonzó. A Grandhotel Puppban rendezik meg minden évben a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivált. [varos_leiras_pl] => Carlsbad od 1508 Sprawy lokalizacja spa pierwsze europejskie. Więcej niż 300 jest źródło wody mineralnej. Spa i wellness hotele w Poza miastem atrakcyjnym ze względu na piękno krajobrazu, eleganckie otoczenie i piękne barokowe budynki odnowione ozdobną. Hotel Boston odbywa się co roku w Karlowych Warach Międzynarodowy Festiwal Filmowy. [varos_leiras_cz] => [ragozott] => Karlovy Varyban [kep_nev] => karlovy-vary.jpg )

Autóbérlés Karlovy Vary

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Karlovy Vary környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Karlovy Varyautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Karlovy Vary és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Karlovy Vary városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Karlovy Vary, Csehország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Karlovy Vary és környékén. Az autókölcsönzők Karlovy Varyban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Csehországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Karlovy Vary és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Karlovy Varyban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Csehország, Karlovy Vary határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Karlovy Varyban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Karlovy Vary autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Karlovy Vary Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Csehország , Karlovy Vary repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Karlovy Vary repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Karlovy Varyban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Karlovy Vary repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Karlovy Vary repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Csehország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Karlovy Vary repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Ha Közép-Európában fekvő Csehországba tervezi utazását, akkor a híres fővárost, Prágát mindenképpen érdemes meglátogatni. A gyönyörű történelmi város rengeteg látnivalójával kápráztatja el a turistákat. Az óváros terén található a Városháza, melynek falán egy csillagászati óramű két kereke forog, ez a gazdagon díszített szerkezet Prága jelképévé vált. Több építészeti remekmű található a közelben, mint a Szűz Mária templom, a Szent-Miklós templom vagy a Náprstek Múzeum, de érdemes megtekinteni a Várnegyed és az Újváros nevezetességeit is.

Az utazók körében kedvelt Csehország déli területe, talán az ország legromantikusabb része, amely a tavak, folyók, erdők, kastélyok, templomok és várak vidéke. Ezt a mesés vidéket, ha autó nélkül van, akkor mindenképpen érdemes autót bérelni Csehországban és úgy nézelődni. Červená Lhota a mesebeli reneszánsz kastély is itt található, amely egy tó közepén lévő sziklaszigetre épült, de ezen kívül még számos gyönyörű kastélyt, várat láthatnak itt a Csehország utazás mellett döntők.

Az egész világon ismertek a cseh sörök, tehát ezt minden itt nyaralónak meg kell kóstolnia. Van barna, világos, kevert és élesztős sör is, több mint 470 féléből válogathatunk. Számos sörgyár szervez kóstolással egybekötött gyárlátogatást, tehát az ital kedvelőinek csupán egy ilyen túra miatt is érdemes az országba látogatni.

Mire figyeljünk oda Csehországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

A közúthálózat építése és modernizálása jelenleg is zajlik. A 127 000 km hosszú közúthálózatból az autópályák hossza meghaladja az 1000 km-t (a teljes hálózat a tervek szerint 2100 km hosszúságú lesz). Az autópályákon és gyorsforgalmi utakon a személygépjárműveknek (éves, havi vagy heti) úthasználati díjat kell fizetni.

Autópálya díjak Csehországban 3,5 tonna alatti járművek esetén
 • Éves matrica: 1500 cseh korona
 • Havi matrica: 440 cseh korona
 • Hét napos matrica: 310 cseh korona
Sebességkorlátozás Csehországban 3,5 tonnát meg nem haladó személygépkocsikra
 • Lakott területen belül: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Autópályán: 130 km/h

Autópályákra csak gépjárművek hajthatnak fel, a legkisebb megengedett sebesség -típusra való tekintet nélkül- 80 km/h.

Az alkoholfogyasztás tekintetében Csehországban is a zéró tolerancia érvényesül. Az fényszórót viszont minden napszakban, minden úton, egész évben be kell kapcsolni. Fontos betartani Csehország autókölcsönzés során a fenti vezetésre vonatkozó elveket.

A Csehországban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.


Csehországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Brno, Karlovy Vary, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Prága, Ústí nad Labem,
Copyright © 2013 - 2018. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés