auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Dánia
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Dánia - autókölcsönzés Dániában

Dánia

Dánia független állam Észak-Európában. A Skandináv országok közé sorolják, kulturális és történelmi öröksége miatt. A szigetek országának is nevezhetnénk, hiszen a A Jylland- félszigetet és több mint 400 kisebb-nagyobb szigetet foglal magába. Dánia a világ egyik legrégebbi monarchiája. 1949 óta a NATO, 1973 óta az Európai Unió tagja.

Méréskelt éghajlati övbe tartozik, a telek enyhék, a nyarak pedig hűvösek, így az ország akár egész évben kiváló célpont lehet a túrázók körében.

Dánia fővárosa és egyben legnépesebb városa Koppenhága. A város egyre népszerűbb a szebb jövő reményében külföldre települő fiatalok körében, talán azért, mert több különböző felmérés is a legmagasabb életminőséget kínáló városok közé sorolta Koppenhágát. Dániában autókölcsönzés egyszerű, mivel az országban rengeteg helyen átvehető és leadható a bérautó. Számos kiváló szálloda és szórakozási lehetőség található Dánia fővárosában.

Mire figyeljünk oda Dániában autóbérlés esetén a közlekedésben?

Közlekedési szokások

Dániában az utazások 77 százaléka személygépjárművel, 12 százaléka autóbusszal, 7 százaléka vonattal, 3 százaléka pedig kerékpárral történik.

Közutak

Dánia közúthálózatának hossza 71 000 km, melyből mintegy 1000 km többsávos autópálya. Az autópályák használata ingyenes, azonban a Sjælland és Fyn szigeteteket összekötő Nagy-Bælt híd, illetve az Øresund szoros felett átívelő, Koppenhágát a svédországi Malmövel összekötő Øresund híd használatáért fizetni kell. A hidak használatért fizetendő díjakról a következő oldalakon olvasható bővebb információ: Nagy-Bælt híd, Øresund híd.

Magyarország (valamint a többi EGT-tagország) állampolgárai hazai jogosítványaikkal vezethetnek az ország közútjain, és az itthon kötött kötelező gépjármű-biztosítás is érvényes Dániában.

Sebességhatárok Dániában
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 80 km/h
 • Autópályán: 130 km/h
A biztonsági öv és a tompított fényszóró használata kötelező.

A megengedett legmagasabb véralkoholszint 0,5 mg/ml.

Dániában szigorúan be kell tartani a jobbról előzés tilalmát, mert a belső sávot kizárólag előzésre használják. Koppenhágában csaknem minden kereszteződésben szabad balra nagy ívben kanyarodni; ahol nem, ott tábla tiltja, csak kevés helyen van jelzőtábla. Fontos, hogy Dánia autókölcsönzés mellett voksolunk, akkor vegyük figyelembe az előbb leírt közlekedési irány elveket. Gyakori az ún. tele zöld, így a zöld lámpánál figyelni kell az egyenes irányban haladókra, és csak utánuk kanyarodhatunk, a szemből ugyancsak balra kanyarodók előtt.

Autóbérlés Dánia

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Dánia területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Dánia autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Dánia és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Dániában is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Dánia online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Dánia területén. Az autókölcsönzők Dániában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Dániában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Dánia területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Dániában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Dániában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Dánia autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Dánia Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Dánia repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Dánia repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Dániában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Dánia repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Dánia repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Dánia repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Dánia repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Aalborg, Aarhus, Billund, Koppenhága,
Dániában autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Billund, Esbjerg, Helsingoer, Hjoerring, Kolding, Koppenhága, Lyngby, Odense, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Sonderborg, Vejle,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés