auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Egyesült Királyság - Romford
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Egyesült Királyság
Egyesült Királyságban Foglaljon most online bérautót Egyesült Királyság és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Egyesült Királyság autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Egyesült Királyságban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Egyesült Királyságban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 792 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Romford [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Romford [varos_nev_pl] => Romford [varos_nev_sk] => Romford [varos_nev_si] => Romford [varos_nev_ro] => Romford [ragozott] => Romfordban [varos_kep1] => romford.jpg [varos_kep2] => [megjelenik] => 0 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 34 [orszag_xml_id] => 68 [new] => 0 [link] => romford )

Autóbérlés Romford - autókölcsönzés Romfordban

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Romford környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Romfordautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Romford és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Romford városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Romford, Egyesült Királyság online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Romford és környékén. Az autókölcsönzők Romfordban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Egyesült Királyságban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Romford és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Romfordban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Egyesült Királyság, Romford határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Romfordban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Romford autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Romford Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Egyesült Királyság , Romford repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Romford repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Romfordban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Romford repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Romford repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Egyesült Királyság bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Romford repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Egyesült Királyság több száz szigetből álló ország Európa nyugati felén, a kontinens legnépesebb országainak egyike. Államformája alkotmányos monarchia, a szövetség Angliát, Skóciát, Walest és Észak-Írországot foglalja magában.

Felszíne igen változatos, magasföldek, hegységek, alföldek teszik színessé vidékeit. Éghajlata óceáni, ennek következtében rengeteg a csapadék. Az időjárás bizonytalan, bármikor előfordulhat kisebb-nagyobb zápor, zivatar így esernyő nélkül nem érdemes elindulni. A hőmérséklet kiegyensúlyozott, nagyon kicsi a hőingás, az évi középhőmérséklet 9-10 fok, hó csak a magasabb területeken fordul elő.

Fővárosa a Temze két partján fekvő London. Az egész országban ide érkezik a legtöbb turista minden évben. London rengeteg intézménynek, szervezetnek és cégnek ad otthont, több világhírű múzeum, színház, koncertterem, repülőtér, vasútállomás, palota és hivatal található itt. Egyesült Királyságban ki kell hangsúlyozni, hogy a közlekedés az európaiak által megszokottól eltérő, hiszen pont az ellenkező sávban kell menetirányba haladjunk, ezért az autóbérlést Egyesült Királyságban csak tapasztalt sofőröknek javasoljuk. Legnépszerűbb látványosságai: Tower, Tower Bridge, Westminster-palota, Buckingham palota, London Eye.

Mire figyeljünk oda az Egyesült Királyságban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Az Egyesült Királyságban a többi európai országoktól eltérően a baloldali közlekedés szabályai vannak érvényben. Ezt nemcsak autósként, de gyalogosként is ajánlatos figyelembe venni a balesetek elkerülése céljából. A parkolás szabályai bonyolultak, a belső kerületekben a parkolás csak az arra kijelölt helyeken megengedett, időben korlátozott, sok helyen maximum 2 óra. A parkolási díjak igen magasak, s a szabálytalanságokat pénzbüntetéssel sújtják a hatóságok, nem ritka a gépjárművek elszállítása.

Kisállatok utaztatása

A 2004. október 1-től hatályba lépett, új ún. háziállat-útlevél megkönnyíti a háziállatok utaztatását. Minden macskának, kutyának, illetve vadászgörénynek rendelkeznie kell ilyen útlevéllel, mely Unió-szerte elismert igazolásként szolgál arra, hogy a háziállat megkapta a veszettség elleni védőoltást. Az útlevél egyéb információkat is tartalmaz arról, hogy az állat előzőleg milyen orvosi kezelésben, ellátásban részesült.

Sebességkorlátozás Egyesült Királyságban személygépkocsikra
 • Lakott terület: 30mph (48km/h)
 • Egysávos út: 60mph (96km/h)
 • Kétsávos út: 70mph (112km/h)
 • Autópálya: 70mph (112km/h)

Az Egyesült Királyságban megengedett véralkoholszint 0,8 mg/ml.

Autópályadíjak, és egyéb díjak - Egyesült Királyság

Útdíjas autópályából egy található az Egyesült Királyságban, ez az út az ún. M6 Toll. Az autópályáról és a díjakról az alábbi oldal ad információkat.

Emellett néhány híd és alagút útdíjköteles főként a folyótorkolatok környékén, valamint néhány kis, magánkezelésben lévő út és híd.

A városi parkolás szigorúan szabályozott, mindenütt táblák jelzik, hogy a járda mellett csak a helyi (betűkkel jelzett) zóna lakosai parkolhatnak, vagy az utcai parkoló-automatákat igénybe véve bárki, és meddig. Egyesült Királyságban autóbérlés során vegyük figyelembe a parkolásra vonatkozó szabályokat, mert magas büntetésekre várhatunk. A kiszabott büntetés 2 héten belüli befizetés esetén 50, azon túli fizetés esetén 100 font. A kerékbilinccsel ellátott és elszállított gépkocsi kiváltásának költsége már az első napon meghaladja a 200 fontot.

Túlzsúfoltsági adó Egyesült Királyságban

London belvárosában a korábban gyakori dugók miatt külön túlzsúfoltsági adót (Congestion Charge) vezettek be az oda reggel 7 és délután 6 között behajtani kívánóknak. A kijelölt terület határát táblán és az úttesten jól látható C betűk jelzik. A napi 8 fontos díjat a kérdéses napon este 10-ig lehet befizetni a kijelölt helyeken (egyes benzinkutak, üzletek), telefonon (0845 900 1234) vagy interneten (www.cclondon.com) - elbliccelése esetén a büntetés pár nap alatt 120 fontra emelkedik, aminek behajtására az Európai Unión belül intézkednek.


Egyesült Királyságban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Aberdeen, Birmingham, Blackburn, Bolton, Bristol, Cambridge, Dover, Dundee, Edinburgh, Glasgow, Liverpool, London City Repülőtér, Middlesbrough, Nottingham, Oldham, Sheffield,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés