auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Észtország
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Észtország - autókölcsönzés Észtországban

Észtország

Észtország Észak-Európában, a Balti-tenger partján fekszik, 1520 kisebb sziget tartozik hozzá. Alacsonyan fekvő ország, felszínét a jégkorszak hullámossá alakította. Éghajlata nem túl meleg, a nyári hónapokban is 17fok az átlaghőmérséklet. Növényvilága nagyon gazdag, mintegy 1470 féle faj él itt, az európai viszonylathoz képest sok erdő található az országban, legkülönlegesebb állata az európai repülő mókus.

Az ország fővárosa, kulturális, gazdasági, politikai, kereskedelmi központja Tallinn. Autóbérlés Tallinnban és még Észtországban néhány városban lehetséges. Érdemes itt megtekinteni a Livóniai lovagrend épületeit, a Városfalat, ami egykor védelmet nyújtott Tallinnak, a Piritai Szent Brigitta kolostort és a Botanikus kertet. Az ország kulturális központja lévén olyan jelentős épületek találhatók Tallinnban, mint az Észt Tudományos Akadémia, a Nemzeti Opera, a Nemzeti Könyvtár, a Tallinni Orosz Színház és több felsőoktatási intézmény.

Észtországban rengeteg programban részt vehetnek az utazók, lehetőség van itt bicikli- és gyalogtúrára, vadvízi evezésre, kajakozásra, kenuzásra és kalandpályák kipróbálására is. Ezek során az utazók kikapcsolódhatnak és felfedezhetik az országot.

Mire figyeljünk oda Észtországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Az országban érvényes közlekedési előírások - angol nyelven - megtekinthetőek az észt közútkezelő honlapján.

Sebességhatárok Észtországban
  • Lakott területen: 50 km/h
  • Lakott területen kívül: 90 vagy 110 km/h

Észtországban vezetés esetén a megengedett véralkoholszint 0,2 mg/ml.

Észtország területéhez számos sziget is tartozik, melyek a legegyszerűbben komppal érhetőek el. A járatok menetrendjéről, útvonaláról bővebben itt tájékozódhat.

Autóbérlés Észtország

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Észtország területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Észtország autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Észtország és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Észtországban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Észtország online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Észtország területén. Az autókölcsönzők Észtországban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Észtországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Észtország területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Észtországban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Észtországban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Észtország autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Észtország Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Észtország repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Észtország repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Észtországban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Észtország repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Észtország repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Észtország repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Észtország repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Tallinn, Tartu,
Észtországban autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Kuressaare, Parnu, Tallinn, Tartu,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés