auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Észtország - Tallinn
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Észtország
Észtországban Foglaljon most online bérautót Észtország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Észtország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Észtországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Észtországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Tallinn - autókölcsönzés Tallinban

Balti országoknak három, ma független országot neveznek: Észtország, Lettország és Litvánia hármasát.
Array ( [varos_id] => 461 [varos_xml_id] => 707 [orszag_xml_id] => 104 [regio_xml_id] => 362 [varos_nev] => Tallinn [varos_link_nev] => tallinn [varos_nev_pl] => Tallinn [varos_link_nev_pl] => tallinn [varos_nev_cz] => Tallinn [varos_link_nev_cz] => tallinn [varos_aktiv] => 1 [varos_ajanlatok_szama] => 0 [varos_legolcsobb_ajanlat_xml_id] => 0 [varos_leiras] => Balti országoknak három, ma független országot neveznek: Észtország, Lettország és Litvánia hármasát. [varos_leiras_pl] =>

Morze Bałtyckie, a dokładniej na wybrzeżu Zatoki Fińskiej znajdującego się nie tylko w stolicy Estonii Tallinie, ośrodek gospodarczy i kulturalny, ale również jednym z najstarszych miast w całym regionie Morza Bałtyckiego. Tallinn znajduje się najlepiej zachowany średniowieczny miasta rdzenia regionu, który jest również zawarte w Liście Światowego Dziedzictwa UNESCO.

Raz zamożne miasto hanzeatyckie różnorodnej historii również nie należał do Danii, Szwecji, Zakonu Krzyżackiego, Imperium Rosyjskiego, a później ZSRR w czasie swojej historii.

Tallin jest jednym z najbardziej atrakcyjnych wzroku turystycznej w obszarze stała się. Zabytków, głównie w zabytkowym starym mieście oraz w odległości krótkiego spaceru.

Stare Miasto w Tallinnie 13-16. jest zbudowany w ciągu murów miasta w wieku obszar, który był niegdyś mury miejskie z najsilniejszych twierdz w Europie Północnej. Średniowieczne mury miejskie są wciąż stoi prawie 2 km, 26 wież określające wizerunek starego miasta.

Wyróżnienie należy udostępnić do Placu Ratuszowego, został zbudowany w latach 1402-1404 w stylu gotyckim ratuszem, który jest w Europie Północnej i krajach bałtyckich tylko nienaruszone późnogotyckie zabytków tego typu. Tallinn Starówki wąskie uliczki up wędrować godzinami, w których można znaleźć średniowieczne kościoły, muzea, przytulne restauracje i kawiarnie.

[varos_leiras_cz] => [ragozott] => Tallinban [kep_nev] => tallin.jpg )

Autóbérlés Tallinn

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Tallinn környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Tallinnautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Tallinn és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Tallinn városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Tallinn, Észtország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Tallinn és környékén. Az autókölcsönzők Tallinban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Észtországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Tallinn és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Tallinban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Észtország, Tallinn határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Tallinban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Tallinn autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Tallinn Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Észtország , Tallinn repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Tallinn repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Tallinban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Tallinn repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Tallinn repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Észtország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Tallinn repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Autóbérlés repülőtéren Tallinban: Tallinn Repülőtér

Észtország Észak-Európában, a Balti-tenger partján fekszik, 1520 kisebb sziget tartozik hozzá. Alacsonyan fekvő ország, felszínét a jégkorszak hullámossá alakította. Éghajlata nem túl meleg, a nyári hónapokban is 17fok az átlaghőmérséklet. Növényvilága nagyon gazdag, mintegy 1470 féle faj él itt, az európai viszonylathoz képest sok erdő található az országban, legkülönlegesebb állata az európai repülő mókus.

Az ország fővárosa, kulturális, gazdasági, politikai, kereskedelmi központja Tallinn. Autóbérlés Tallinnban és még Észtországban néhány városban lehetséges. Érdemes itt megtekinteni a Livóniai lovagrend épületeit, a Városfalat, ami egykor védelmet nyújtott Tallinnak, a Piritai Szent Brigitta kolostort és a Botanikus kertet. Az ország kulturális központja lévén olyan jelentős épületek találhatók Tallinnban, mint az Észt Tudományos Akadémia, a Nemzeti Opera, a Nemzeti Könyvtár, a Tallinni Orosz Színház és több felsőoktatási intézmény.

Észtországban rengeteg programban részt vehetnek az utazók, lehetőség van itt bicikli- és gyalogtúrára, vadvízi evezésre, kajakozásra, kenuzásra és kalandpályák kipróbálására is. Ezek során az utazók kikapcsolódhatnak és felfedezhetik az országot.

Mire figyeljünk oda Észtországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Az országban érvényes közlekedési előírások - angol nyelven - megtekinthetőek az észt közútkezelő honlapján.

Sebességhatárok Észtországban
  • Lakott területen: 50 km/h
  • Lakott területen kívül: 90 vagy 110 km/h

Észtországban vezetés esetén a megengedett véralkoholszint 0,2 mg/ml.

Észtország területéhez számos sziget is tartozik, melyek a legegyszerűbben komppal érhetőek el. A járatok menetrendjéről, útvonaláról bővebben itt tájékozódhat.


Észtországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Kuressaare, Parnu, Tallinn, Tartu,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés