auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Finnország - Muonio
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Finnország
Finnországban Foglaljon most online bérautót Finnország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Finnország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Finnországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Finnországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 905 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Muonio [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Muonio [varos_nev_pl] => Muonio [varos_nev_sk] => Muonio [varos_nev_si] => Muonio [varos_nev_ro] => Muonio [ragozott] => Muonioban [varos_kep1] => muonio.jpg [varos_kep2] => [megjelenik] => 1 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 43 [orszag_xml_id] => 77 [new] => 0 [link] => muonio )

Autóbérlés Muonio - autókölcsönzés Muonioban

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Muonio környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Muonioautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Muonio és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Muonio városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Muonio, Finnország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Muonio és környékén. Az autókölcsönzők Muonioban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Finnországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Muonio és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Muonioban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Finnország, Muonio határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Muonioban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Muonio autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Muonio Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Finnország , Muonio repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Muonio repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Muonioban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Muonio repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Muonio repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Finnország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Muonio repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Finnország Észak-Európában fekszik. Az országot az „ezer tó országa”-ként emlegetik, de ez a megnevezés nem pontos, mert majdnem 188 ezer tó található a területén és több ezer szigetet is számon tartanak. Finnország gazdag állatvilággal rendelkezik, élnek itt rókák, medvék, farkasok, jávorszarvasok és rénszarvasok is.

A turisták leginkább síszezonban választják Finnországot utazás célpontjának. Legnépszerűbb síközpontok Levi és Ruka. A síelés mellett népszerűek még a motoros szán túrák, amelyek során bebarangolhatják a turisták az ország gyönyörű havas vidékeit, valamint a különleges jégszörfözés is kedvelt ezeken a vidékeken.

Finnország fővárosa Helsinki. Számos látnivalót tekinthetnek meg itt a turisták, mint Finn Nemzeti Galériát, a Design Múzeumot, a Linnanmäki vidámpark vagy a világörökség részét képző Suomenlinna Erődöt. Ahhoz, hogy minden látnivalót megtekintsünk Finnországban az autóbérlés sokat segíthet. A város központjában több étterem, bár, szórakozóhely várja a kikapcsolódni vágyókat.

Mire figyeljünk oda Finnországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Utazás, közlekedés biztonsága

A közlekedés szabályai általánosságban megegyeznek az EU országaiban elfogadott normákkal.

Finnország út- és vasúthálózata rendkívül fejlett, megfelel az EU normáknak. A közlekedés kiszámítható és biztonságos. Finnországban az év minden szakában sokan bicikliznek, érdemes rájuk kiemelten figyelni.

Alapvető biztonsági szabályok:
 • Egész évben és mindenütt kötelező a tompított fényszóró használata - beleértve az álló járműveket is
 • Minden utasnak kötelező a biztonsági öv becsatolása
 • A 'halk forgalom' előírás, azaz dudálni csak veszély esetén szabad
 • Előzni csak a baloldalon lehet
 • Az ittas vezetés bűncselekménynek minősül
 • Vezetés közben a mobiltelefon használata tilos. Vezetés közben minden gépjárművezető köteles mobiltelefonját ún. 'hands-free' üzemmódban használni.
 • Irányjelző használata kötelező
 • A táblák alapszíne az utakon a magyarországi fehér helyett sárga.
 • Finnországban december 1. és március 1. között kötelező a gépjárműveken a téli gumi használata.
 • A megállóból induló autóbusznak - ha jelzi az indulási szándékát - feltétlen elsőbbsége van.
 • A buszsávokat, amelyeket a BUS felirat mellett a sáv fölött elhelyezkedő tábla is mutat, tiszteletben kell tartani.

Az országutakon és az autópályákon a téli időszakban csökkentik a megengedett maximális sebességet. Az aktuális sebességkorlátozást táblákkal jelzik. Amennyiben Finnországban autókölcsönzés mellett dönt, akkor mindenképpen vegye figyelembe az országra vonatkozó szabályozásokat és a időjárás adta viszonyokat. Finnországban a vezetéskor megengedett maximális véralkoholszint 0,5 mg/ml.

Sebességhatárok Finnországban
 • Lakott területen: 50 vagy 40 km/h (az utcák többségénél)
 • Lakott területen kívül: 80 vagy 100 km/h
 • Autópályán: 100 km/h (nyáron 120 km/h, de nem mindenhol)

A sebességkorlátozásról, illetve további, az utakkal kapcsolatos információkról a finn rendőrség, Gépjármű Igazgatás és a Finn Útfelügyelet honlapján olvashat.

Az autósoknak kiemelt veszélyforrást jelenthet az úton átkelő (esetenként csak álldogáló) jávorszarvas, ezért a veszélyre vonatkozó közlekedési táblát valóban komolyan kell venni. (Finnországban évente kb. 6 ezer rénszarvas- és 4500 jávorszarvas-baleset történik.)

Óvatosság szükséges a rénszarvastartó területeken is (Finnország északi része, az ország területének kb. egyharmada), melynek határait közutakon nagy sárga táblákkal jelzik.


Finnországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Espoo, Jarvenpaa, Jyvaskyla, Kemi, Kokkola, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Muonio, Pori, Porvoo, Riihimaki, Salo, Varkaus, Ylitornio,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés