auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Görögország - Andros
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Görögország
Görögországban Foglaljon most online bérautót Görögország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Görögország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Görögországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Görögországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 1419 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Andros [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Andros [varos_nev_pl] => Andros [varos_nev_sk] => Andros [varos_nev_si] => Andros [varos_nev_ro] => Andros [ragozott] => Androsban [varos_kep1] => andros.jpg [varos_kep2] => [megjelenik] => 0 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 51 [orszag_xml_id] => 10 [new] => 0 [link] => andros )

Autóbérlés Andros - autókölcsönzés Androsban

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Andros környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Androsautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Andros és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Andros városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Andros, Görögország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Andros és környékén. Az autókölcsönzők Androsban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Görögországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Andros és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Androsban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Görögország, Andros határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Androsban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Andros autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Andros Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Görögország , Andros repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Andros repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Androsban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Andros repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Andros repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Görögország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Andros repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Görögország Európa délkeleti részén fekvő, gazdag történelmi múlttal rendelkezik, mely bőven tartogat felfedezni valót. Görögország kedvező árai, csodás természeti adottságai és az őslakosok vendégszeretete miatt a turisták egyik legkedveltebb úti célja. Érdemes megtekinteni a világörökség részeként emlegetett Athosz- hegyet valamint a Meteorákat. Kedvelt turistaközpont Görögországban a fényes Thessaloniki és a főváros, Athén. A nevezetességek megtekintéséhez érdemes autót bérelni Görögországban a repülőtérre kiérve, hogy transzfer helyett magunk módján érjük a kiszemelt szállásra.

A görögországi ott létünk alkalmával feltétlenül meg kell kóstolniuk a görög konyha remekeit, amelyek sokszínű és egészséges ételek. Specialitásaik közé tartozik a Gyros, a Moussaka, a Tzatziki és még számtalan finomság. Nem feledkezhetünk meg a görögök kedvenc italáról sem, Ouzo, azaz ánizspálinka, ez az ami egy hagyományos görög vacsora során nem maradhat el.

Az apartmanok Görögországban jellemzően olcsóbbak más mediterrán országokhoz képest. A görög városok felfedezése, és a kiadós étkezések után jöhet a megérdemelt pihenés. A görögországi utazások sok jóval kecsegtetnek, válogathatunk a végtelen tengerpartok között, akad homokos, kavicsos és sziklás is. A nyugágyon fekve, a lélegzetelállító tájban gyönyörködve számtalan alkalmunk nyílik néhány koktél szürcsölésére. Görögország az, ahol csodaszép, felejthetetlen élményekkel gazdagodhatunk.

Mire figyeljünk oda Görögországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Görögország a Magyarországon érvényes gépjármű iratokat és jogosítványokat a többi uniós tagállam hasonló irataival azonos módon elismeri. Ennek megfelelően a magyar állampolgárok magyar jogosítványaikat szabadon használhatják azoknak a járműkategóriáknak a vezetéséhez, amelyek a jogosítványban fel vannak tüntetve. A magyar vezetői engedély Magyarországon rendszerbe állított gépjárművön kívül más (pl. görög) rendszámú gépjármű vezetésére is jogosít, tehát autót nemzetközi jogosítvány nélkül is lehet bérelni. A gépjárműre kötött nemzetközi biztosítás ('zöld kártya') megléte alapvető feltétel.

A bajba jutott autósoknak a görög autóklub – ELPA – nyújt segítséget, amelynek telefonszáma: 10400. Az ELPA külföldi társklubjai, köztük a Magyar Autóklub tagjai részére nem ingyenesen, hanem kedvezményesen nyújt országúti segélyszolgálatot. Az ELPA országúti segélyszolgálat ill. a max. 25 km-es távolságra történő járművontatás csak akkor ingyenes, ill. a költségek utólagos megtérítése akkor jár a magyar autósnak, ha rendelkezik érvényes 'Exclusive Assistance Europe' biztosítással.

Görögországban a nemzetközi közlekedési előírások érvényesek. Menet közben a biztonsági öv becsatolása kötelező, a mobiltelefon használata pedig tilos. Görögországban autóbérlés esetén minden szabályt tartsunk be, mert magas pénzbüntetéssel sújtják a szabálytalankodókat.

A közlekedési rendőrök a sebességkorlátozás betartását radarral ellenőrzik, a szabályok ellen vétőket pénzbüntetéssel sújtják. A sebességkorlátozást súlyosan megsértőkkel szemben eljárás indítható. Ilyen esetben a görög jogszabályok lehetővé teszik, hogy a rendőrség a rendszámtáblákat a gépjárműről eltávolítsa, melyeket a tulajdonos csak az eljárás végeztével, a kiszabott bírság befizetése után kaphat vissza. Az eljárás akár 30 napig is eltarthat. Az elkövetőt a hatóság – a szabálysértés nagyságától függően – akár személyi szabadságában is korlátozhatja. Az alkoholos befolyásoltságot helyszíni teszttel vagy szükség esetén kórházi vérvétellel ellenőrzik. A vezetésnél megengedett maximális véralkoholszint 0,5 mg/ml.

Sebességhatárok Görögországban
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Autópályán: 130 km/h

Autópályadíjat útszakaszonként kell fizetni, amelynek aktuális tarifáiról bővebb információt ezen az oldalon talál.

Gépjárművel kiutazó turisták figyelmét külön felhívjuk arra, hogy gépjárművüket műszaki meghibásodás esetén se hagyják az országban, mert a több mint fél évig Görögországban tartózkodó járműre a hatóságok igen magas összeget rónak ki.

A nagyobb városokban, mindenekelőtt Athén belvárosában gyakorlatilag állandó a csúcsforgalom. A szabálytalanul parkoló gépjárműveket vagy azonnal elszállítják, vagy a büntetés kifizetéséig a rendszámtáblát leszerelik. A külföldiekkel sem tesznek kivételt. Ugyanez vonatkozik Görögországban autókölcsönzés általi bérautóra, mindig ügyeljünk az autóval hol állunk meg.

Felhívjuk állampolgáraink figyelmét, hogy Görögországban érvényes magyar ’B’ kategóriás vezetői engedéllyel - a hazai szabályozástól eltérően - segédmotor kerékpár (50 cm3 alatt) vezetése nem megengedett. Segédmotor kerékpárt kizárólag ’A 1’ kategóriás vezetői engedély, vagy olyan nemzetközi jogosítvány birtokában lehet vezetni, amelyben az adott jármű-kategória feltüntetésre került. Kérjük, hogy Görögországban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedélyeket. Közúti baleset esetén a motorkerékpár vezetőjét ez nem mentesíti a hátrányos következmények alól.


Görögországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Athén, Evia, Halkidiki, Karpathos, Kefalonia, Korfu, Korinthos, Kos, Kréta, Larissa, Lefkada, Leptokaria, Mykonos, Naxos, Parga, Paros, Rodosz, Santorini, Skiathos, Skopelos, Thassos, Thessaloniki, Tolo, Zakynthos,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés