auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Hollandia - Helmond
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Hollandia
Hollandiában Foglaljon most online bérautót Hollandia és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Hollandia autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Hollandiában néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Hollandiában az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 1505 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Helmond [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Helmond [varos_nev_pl] => Helmond [varos_nev_sk] => Helmond [varos_nev_si] => Helmond [varos_nev_ro] => Helmond [ragozott] => Helmondban [varos_kep1] => helmond.JPG [varos_kep2] => [megjelenik] => 0 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 57 [orszag_xml_id] => 110 [new] => 0 [link] => helmond )

Autóbérlés Helmond - autókölcsönzés Helmondban

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Helmond környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Helmondautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Helmond és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Helmond városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Helmond, Hollandia online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Helmond és környékén. Az autókölcsönzők Helmondban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Hollandiában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Helmond és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Helmondban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Hollandia, Helmond határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Helmondban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Helmond autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Helmond Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Hollandia , Helmond repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Helmond repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Helmondban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Helmond repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Helmond repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Hollandia bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Helmond repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Hollandia Nyugat-Európában fekszik, a Föld egyik legsűrűbben lakott országa. Leginkább szemet gyönyörködtető tulipánmezőiről, szélmalmairól, fapapucsban dolgozó munkásairól és különleges sajtjairól ismert. Nagyon szabadelvű ország, itt olyan dolgok megengedettek, amik máshol szigorúan tiltottak, mint az azonos neműek szerelme, a könnyű drogok használata vagy a prostitúció.

Hollandia fővárosa Amszterdam, a névadó folyó, az Amstel partján fekszik. Rengeteg művészeti intézmény található itt, leghíresebb múzeuma a Rijksmuseum, Vincent van Gogh és Rembrandt műveit is megtekinthetik itt a látogatók. Itt található még a Heineken Múzeum is, a sörgyár történetét, az ital előállítását is bemutatják. Bár a helyiek többnyire a kerékpárt helyezik előnybe, ahhoz hogy a kirándulások gördülékenyen menjenek, Hollandiában autókölcsönzés lehet a megoldás. Az utazók körében népszerű a vöröslámpás negyed, de nem csak a kínált szolgáltatások, hanem a fergeteges hangulata miatt kedvelik.

A holland sajtok világhírűek, ezért az országot a sajtok országaként is szokták emlegetni. Nagyon kedvelik a halételeket, leginkább a füstölt pácolt heringet vagy az angolnát, de különleges módon készítik el az osztrigát és a kagylót. A sörfőzés hagyománynak számít náluk, nálunk is ismert italaik a Heineken vagy az Amstel.

Mire figyeljünk oda Hollandiában autóbérlés esetén a közlekedésben?

Sebességhatárok Hollandiában
 • Lakott területen: 70 vagy 50 vagy 30 km/h (lakóövezet jellegétől függ)
 • Lakott területen kívül: 80 vagy 100 km/h
 • Autópályán: 120 km/h
Autópályadíjak Hollandiában

A holland autópályák, főutak, illetve egyéb közutak használatáért nem kell fizetni, azonban az alagutak használata díjköteles.

Ilyen például a 6,6 km hosszú Westerschelde Tunnel.

Biztonsági előírások

A maximum megengedett véralkoholszint Hollandiában 0,5 mg/ml. A biztonsági gyermekülés és a biztonsági övek használata - ugyanúgy, mint hazánkban - kötelező. Vezetés közben csak a kezeket szabadon hagyó telefonálási rendszerek használhatóak.

A Hollandiában érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.

Parkolás

Figyeljünk oda Hollandiában autóbérlés során, mert egy hibás parkolással nagy meglepetések várhatnak ránk a bérautóhoz visszamenve. Csak kijelölt parkolóhelyen szabad parkolni. Amennyiben a parkolóhely szabad ugyan, de a parkoló óra elromlott, nem szabad beállni. A rendőrség elszállítja az autót, vagy kerékbilincset helyez rá. Tetemes költség a kiváltása.

Rendőrség, tűzoltók, mentők: 112


Hollandiában autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Alkmaar, Amszterdam, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Hága, Rotterdam, Utrecht, Zwolle,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés