auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Írország - Cork
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Írország
Írországban Foglaljon most online bérautót Írország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Írország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Írországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Írországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 1555 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Cork [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Cork [varos_nev_pl] => Cork [varos_nev_sk] => Cork [varos_nev_si] => Cork [varos_nev_ro] => Cork [ragozott] => Corkban [varos_kep1] => cork.jpg [varos_kep2] => cork-repuloter.jpg [megjelenik] => 1 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 65 [orszag_xml_id] => 69 [new] => 0 [link] => cork )

Autóbérlés Cork - autókölcsönzés Corkban

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Cork környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Corkautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Cork és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Cork városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Cork, Írország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Cork és környékén. Az autókölcsönzők Corkban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Írországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Cork és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Corkban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Írország, Cork határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Corkban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Cork autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Cork Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Írország , Cork repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Cork repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Corkban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Cork repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Cork repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Írország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Cork repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Írország Európa észak-nyugati részén, az Ír-szigeten fekszik, nemcsak természeti szépségei, de kultúrája is vonzza az Írországot választókat. Számtalan kihagyhatatlan látnivalóval rendelkezik. Ilyen az Óriások Átjárója, amely több ezer összekapcsolódó bazaltoszlopból áll, a Russborough Hause, amelyet Írország legszebb házaként emlegetnek vagy a 160 kilométernyi mészkőterületen fekvő Burren, amely régészeti csodákban gazdag.

Az országban rengeteg kikapcsolódási lehetősége nyílik, ezért érdemes autót bérelni Írországban, az autóbérlés által kinyílnak a lehetőségek. Mindennel felszerelt wellness szállodák várják az utazókat, valamint lehet lovagolni, golfozni, hajókázni, vízi sportokat kipróbálni, de bicikli- és gyalogtúrázásra is van lehetőség.

Írország fővárosa Dublin, a Liffey folyó két partján fekszik. Az ezredfordulóra a világ egyik legkedveltebb kirándulóvárosává vált. Szórakozó negyedek várják az embereket, esténként hatalmas forgatag alakul ki, a dublini emberek állandóan mozgásban akarnak lenni. Az utcákon zenészekkel, mutatványosokkal találkozhatnak, hangulatos parkjai romantikus sétákra is lehetőséget adnak. Dublin tehát egy igazán nyüzsgő, élettel teli város!

Mire figyeljünk oda Írországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Írországban az Egyesült Királysághoz hasonlóan baloldali közlekedés van. A biztonsági övek használata kötelező, és 12 éve alatti gyermekek nem utazhatnak az első ülésen. A motorkerékpárok vezetőinek és utasainak bukósisakot kell viselniük.

A vezetéskor megengedett maximális véralkoholszint 0,5 mg/ml (2011 óta), azonban rendkívül szigorúak az ittas vezetésre vonatkozó szabályok. Az ittas vezetéskor kiszabható maximális büntetés akár 5000 eurós bírságot és/vagy 6 hónapos elzárást is maga után vonhat (a részletes díjtételekről bővebb információ ezen az oldalon található).

Sebességhatárok Írországban
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 80 vagy 100 km/h
 • Autópályán: 120 km/h

Az új szabályok (2011) miatt a megengedett maximális sebességek különböznek az észak-írországitól.

Az Írországban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.

Autókölcsönzés Írországban

A legtöbb autókölcsönzéssel foglalkozó cégnek van irodája reptereken, kikötőkben és Írország városaiban. Az autókölcsönzők 21 év alatt és 70 év felett általában nem kölcsönöznek autót. Az autót kölcsönző vezetőnek érvényes vezetői engedéllyel kell rendelkeznie.

Írországban az autóbérlés olcsóbb, ha még az Írországba történő megérkezés előtt foglal. Az előre foglalás főszezonban javasolt, mivel általában olcsóbb. Gyermekülést szintén előre meg kell rendelni. Biztosítási szempontból érdemes közölni az autókölcsönzővel, ha az Ír Köztársaság és Észak-Írország között kívánja használni a járművet.


Írországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Athlone, Cavan, Cork, Dublin, Galway, Kerry, Killarney, Knock, Navan, Shannon, Waterford,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés