auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Japán
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Japán - autókölcsönzés Japánban

Japán

Japán Kelet-Ázsiában fekvő szigetország. A világ második legnagyobb gazdasági nagyhatalma és a világ leggazdagabb városainak egyike. 6852 sziget tartozik Japánhoz, ezek közük a legjelentősebbek Hokkaidó, Honsú, Sikoku és Kjúsú. A felkelő nap országa, a gésák, szamurájok, ninják hazája, különleges és varázslatos ország számtalan titokkal és felfedezni valóval.

Különleges építészeti remeke a pagoda, amely egy lépcsőzetes épület. Többnyire vallási célból készült, sűrűn díszített, egyedi művek ezek. Japán területén számtalan ilyen épülettel találkozhatnak az utazók.

Japán a világ vezető országa a tudomány, a technika, a gépészet terén. Több ezer kutató él itt és évente dollár milliókat költenek ezen ágak fejlesztésére. Nem csoda tehát, hogy itt fejlesztették ki a legmodernebb robotokat, hat élvonalban lévő autógyártó társaság kap itt helyet és az űrkutatásban is jelentős terveik vannak.

Japánban szinte minden nap ünnepelnek valamit. Rengeteg fesztivál van itt, melyeket a helyiek matsuri-nak neveznek. Ezen események alkalmával az istenekkel kommunikálnak és segítséget kérnek tőlük. Ezek a színes, hangos, nyüzsgő események rendszerint vonzzák az utazókat. Rengeteg lehetőség nyílik Japánban autóbérlésre, azaz már a repülőtérről az autókölcsönzőtől vihető is a bérautó.

A japán konyha különleges ételek tárháza. A szokatlan formák, színek és ízek miatt sokan idegenkednek tőle. Európában a sushi ismert leginkább, ez egy henger alakú, rizsből és nyers halból vagy egyéb különleges hozzávalókból álló étel. A sashimi is érdemes megkóstolni a Japánba utazóknak, ez egy vékony halszeletekből és egyéb tengeri finomságokból álló étel. Ezeken kívül még számtalan ízletes étel megtalálható a japán konya remekei között, az étkezések után érdemes még elfogyasztani egy pohár japán szakét, azaz rizspálinkát.

Autóbérlés Japán

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Japán területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Japán autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Japán és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Japánban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Japán online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Japán területén. Az autókölcsönzők Japánban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Japánban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Japán területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Japánban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Japánban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Japán autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Japán Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Japán repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Japán repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Japánban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Japán repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Japán repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Japán repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Japán repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Akita, Aomori, Fukuoka, Hakodate, Hiroshima, Joetsu (Niigata), Kagoshima, Kitakyusyu, Komatsu, Nagasaki, Nagoya, Narita, Oita (Oita), Okayama, Osaka, Sapporo, Sendai, Shizuoka, Tokyo,
Japánban autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Chiba, Fuchu, Fuji, Fukuoka, Fukuyama, Hamamatsu, Himeji, Ishigaki, Itano-Gun, Izumo, Kirishima, Kisarazu, Kitami, Kochi, Kumamoto, Kushiro, Kyoto, Mihara, Misawa, Mishima, Mito, Miyakojima, Nagano, Obihiro, Saga, Saitama,
Copyright © 2013 - 2018. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés