auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Lengyelország - Lodz
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Lengyelország
Lengyelországban Foglaljon most online bérautót Lengyelország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Lengyelország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Lengyelországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Lengyelországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 1934 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Lodz [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Lodz [varos_nev_pl] => Łódź [varos_nev_sk] => Lodz [varos_nev_si] => Lodz [varos_nev_ro] => Lodz [ragozott] => Lodzban [varos_kep1] => lodz.jpg [varos_kep2] => lodz-repuloter.JPG [megjelenik] => 1 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 84 [orszag_xml_id] => 65 [new] => 0 [link] => lodz )

Autóbérlés Lodz - autókölcsönzés Lodzban

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Lodz környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Lodzautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Lodz és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Lodz városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Lodz, Lengyelország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Lodz és környékén. Az autókölcsönzők Lodzban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Lengyelországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Lodz és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Lodzban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Lengyelország, Lodz határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Lodzban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Lodz autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Lodz Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Lengyelország , Lodz repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Lodz repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Lodzban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Lodz repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Lodz repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Lengyelország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Lodz repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Lengyelország a Balti-tenger partján fekvő közép-európai állam. Területének nagy része síkság, két nagyobb folyó folyik keresztül rajta, az Odera és a Visztula. Az időjárás csapadékos, hideg, felhős, mérsékelten hideg telekkel és nem túl meleg nyarakkal.

Varsó Lengyelország fővárosa, legnagyobb települése és jelentős kulturális, gazdasági, politikai központja. Érdemes itt megtekinteni a Királyi Palotát, a Kultúra és Tudomány Palotáját vagy a Lazienki-parkot. Varsó egyetemi város négy nagyobb és 62 kisebb felsőfokú intézmény található itt. Mivel rengeteg a látnivaló Lengyelországban autókölcsönzés jó megoldás lehet azok számára, akik pár nap alatt beszeretnék járni az összes nevezetességet.

Lengyelország több természetes és mesterséges látnivalóval rendelkezik. Több vár, kastély, várrom található az országban. A túrázni vágyóknak érdekes kalandokat tartogat a Kárpátok vagy a Lengyel-középhegység. Az országban több emlékművet állítottak a koncentrációs táborokban elpusztult zsidókért, a legnagyobb ilyen tábor Auschwitz volt, manapság múzeumok működnek a helyén, megdöbbentő információkat tudhatunk meg az itt történtekről.

Mire figyeljünk oda Lengyelországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Gépkocsival történő utazás esetén a jogosítvány, a forgalmi engedély és a kötelező biztosítás megléte elengedhetetlen, de a biztosítási zöldkártya is kötelező. Ezt elutazás előtt feltétlenül ki kell váltani a magyar biztosítónál. Ha valaki nem a saját gépkocsijával utazik, szerezzen be lengyel vagy angol nyelvű, közjegyző által hitelesített meghatalmazást a tulajdonostól.

Autópályadíjak Lengyelországban Az autópályadíjak kilométerenként motorbiciklik esetében 10 zlotyit, 3,5 tonna alatti gépjárművek esetében 20 zlotyit tesznek ki (2011-ben). A díjakról az alábbi oldalon bővebb információk találhatók.

Sebességhatárok Lengyelországban
 • Lakott területen: 50km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Kétsávos gyorsforgalmú autóúton: 110km/h
 • Egysávos gyorsforgalmú autóúton: 100 km/h
 • Négy sávos gyorsforgalmú autóúton: 100 km/h
 • Autópályán: 130 km/h
Egyéb lényeges előírások
 • az országjelzés a gépkocsi hátsó ablakán kötelező
 • minden utas köteles bekapcsolni a biztonsági övet
 • a gyermekek 12 éves korig gyerekülésben utazhatnak
 • autóvezetés közben csak fülhallgatóval vagy kihangosítóval telefonálhatunk
 • a tompított fényszórók használata országúton és lakott területen egyaránt, egész évben kötelező
 • az ország területére nem lehet belépni olyan sötétített üvegű személygépkocsival, amelyen a sötétítés mértéke meghaladja az ablaküveg felületének 75 %-át
 • ittas állapotban szigorúan tilos vezetni, a maximálisan megengedett véralkoholszint: 0,2 mg/ml. Ha a véralkoholszint meghaladja a 0,5 mg/ml-t, az már bűncselekménynek minősül és akár 2 évig terjedő szabadságvesztést vonhat maga után.
 • a téli szezonban általánosan nem kötelező a hólánc használata, de a hegyvidéki területeken külön közlekedési táblák rendelkezhetnek erről, elsősorban a teherautók esetében.
 • a fentiek mindegyikét érdemes szem előtt tartani ha Lengyelország városaiban autóbérlés mellett döntünk, hiszen a büntetések elkerülhetőek!
Segélyhívószámok
 • Euro-vészhívószám: 112
 • Mentők: 999
 • Tűzoltók: 998
 • Rendőrség: 997
 • Városi őrség: 986
 • Hegyimentők (GOPR): 601 100 300
 • Vizimentők (WOPR): 601 100 100

A Lengyelországban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.


Lengyelországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Bialystok, Bydgoszcz, Chorzow, Czestochowa, Elblag, Gdansk, Gdynia, Gliwice, Gorzow Wielkopolski, Kalisz, Katowice, Kielce, Koszalin, Krakkó, Lodz, Lubin, Lublin, Olsztyn, Opole, Pila, Piotrkow Trybunalski, Plock, Poznan, Radom, Rzeszow, Siedlce, Slupsk, Sopot, Sosnowiec, Stalowa Wola, Swidnica, Szczecin, Tarnow, Torun, Varsó, Walbrzych, Wroclaw, Zielona Gora,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés