auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Lettország - Riga
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Lettország
Foglaljon most online bérautót Lettország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Lettország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Lettországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Lettországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [varos_id] => [varos_xml_id] => [orszag_xml_id] => 103 [regio_xml_id] => 361 [varos_nev] => Riga [varos_link_nev] => riga [varos_nev_pl] => [varos_link_nev_pl] => [varos_nev_cz] => [varos_link_nev_cz] => [varos_aktiv] => 1 [varos_ajanlatok_szama] => 1 [varos_legolcsobb_ajanlat_xml_id] => 172612 [varos_leiras] => [varos_leiras_pl] => [varos_leiras_cz] => [ragozott] => Riga [kep_nev] => )

Autóbérlés Riga - autókölcsönzés Riga

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Riga környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Rigaautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Riga és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Riga városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Riga, Lettország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Riga és környékén. Az autókölcsönzők Riga 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Lettországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Riga és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Riga. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Lettország, Riga határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Riga autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Riga autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Riga Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Lettország , Riga repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Riga repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Riga, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Riga repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Riga repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Lettország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Riga repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Mire figyeljünk oda Lettországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

A lettországi közlekedési szabályok nagyban megegyeznek az európai szabályozással. Lettországban jobboldali közlekedés van érvényben, illetve az utasoknak elől és hátul egyaránt biztonsági övet kell használniuk. A más tagállamokban megszerzett vezetői jogosítvány Lettországokban ugyanúgy érvényes.

Ezenkívül Lettországban a fényszórókat a nappali órákban is be kell kapcsolni, továbbá december 1. és március 1. között a 3,5 tonna alatti járműveknek kötelező feltenni a téli gumit. A vezetéskor megengedett maximális véralkoholszint 0,5 mg/ml.

Bár a lettországi úthálózat igen kiterjedt, autópályák nem találhatóak az országban.

Sebességhatárok Lettországban
  • Lakott területen: 50 km/h
  • Lakott területen kívül: 90 km/h

A Lettországban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.


Lettországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Liepaja, Riga,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés