auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Litvánia - Palanga
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Litvánia
Foglaljon most online bérautót Litvánia és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Litvánia autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Litvániában néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Litvániában az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 1965 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Palanga [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Palanga [varos_nev_pl] => Palanga [varos_nev_sk] => Palanga [varos_nev_si] => Palanga [varos_nev_ro] => Palanga [ragozott] => Palangában [varos_kep1] => palanga.jpg [varos_kep2] => palanga-repuloter.jpg [megjelenik] => 1 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 88 [orszag_xml_id] => 96 [new] => 0 [link] => palanga )

Autóbérlés Palanga - autókölcsönzés Palangában

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Palanga környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Palangaautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Palanga és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Palanga városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Palanga, Litvánia online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Palanga és környékén. Az autókölcsönzők Palangában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Litvániában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Palanga és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Palangában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Litvánia, Palanga határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Palangában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Palanga autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Palanga Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Litvánia , Palanga repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Palanga repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Palangában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Palanga repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Palanga repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Litvánia bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Palanga repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Mire figyeljünk oda Litvániában autóbérlés esetén a közlekedésben?

Litvániában a közlekedési szabályok többnyire megegyeznek az európai szabályozással. A biztonsági öv használata minden utas számára kötelező, továbbá mobiltelefon használata vezetés közben csak kihangosítóval engedélyezett. Litvániában a tompított fényszóró használata nappal is kötelező az év teljes időszakában.

Litvániában az utak állapota jó vagy átlagos. Az országban jelenleg nincs közúthasználati díj. Az autópályás közlekedésnél kifejezetten ügyelni kell arra, hogy a Vilnius-Kaunas közötti kétszer kétsávos út nem minősül autópályának, így itt a sebességhatár 100 km/óra. Ezen az útszakaszon rendszeresek a gyalogátkelőhelyek, így különösen a rossz látási viszonyok között nagyobb körültekintés szükséges!

A közúti rendőri ellenőrzések kifejezetten gyakoriak, így különösen óvatosnak kell lenni a sebességhatár betartásánál. A külföldi gépjárműveket esetén rendszeresen ellenőrzik a sebességkorlátok betartását. Litvániában a vezetéskor megengedett maximális véralkoholszint 0,4 mg/ml.

Sebességhatárok Litvániában
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Autópályán:110 vagy 130 km/h

A Litvániában érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.


Litvániában autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Kaunas, Klaipeda, Palanga, Siauliai, Vilnius,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés