auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Luxemburg
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Luxemburg - autókölcsönzés Luxemburgban

Mire figyeljünk oda Luxemburgban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Luxemburgban az autópályák és utak kiváló minőségűek. A közúti közlekedés tempója a lakott területeken a magyarországihoz képest lassabb, a sebességkorlátozást szigorúan betartják, az autósok a gyalogátkelőkön áthaladó gyalogosokat türelmesen megvárják. Luxembourg főváros be- és kivezető útjain a mintegy 120 ezer, naponta a szomszédos országokból ingázó munkavállaló miatt a munkaidő kezdetekor és annak végén gyakoriak a néhány óráig is eltartó közlekedési dugók.

Luxemburgban a biztonsági öv használata kötelező valamennyi a gépjárműben ülő személy számára, mobiltelefon használata pedig csak a kezeket szabadon hagyó módszerrel lehetséges. Téli gumi használata nem kötelező. A Külföldön forgalomba-helyezett gépjárművet vezetőknek a következő dokumentumokat kell maguknál tartani, és közúti ellenőrzés során bemutatni:

 • Érvényes nemzeti vezetői engedély
 • A gépjármű érvényes forgalmi engedélye
 • Tanúsítványt, amely igazolja az érvényes biztosítási szerződést, kivéve azon esetekben amikor a hatályban lévő szabályozás nem követeli meg szerződés bizonyítását.
Sebességhatárok
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Autópályán: 130 km/h (esős időben 110 km/h)
 • Lakókocsi, utánfutó, pótkocsi használata esetén lakott területen kívül 75 km/h-s, illetve 90 km/h-s korlátozás van érvényben.

  Franciaország, Németország, Belgium felől autópályán jól megközelíthető az ország. Az autópályák használata Luxemburgban díjtalan. A vezetéskor maximálisan megengedett véralkohol szint 0,5 mg/ml.

  További információt a Luxemburgi Autóklub oldalán olvashat.

  A Luxemburgban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.

Autóbérlés Luxemburg

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Luxemburg területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Luxemburg autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Luxemburg és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Luxemburgban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Luxemburg online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Luxemburg területén. Az autókölcsönzők Luxemburgban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Luxemburgban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Luxemburg területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Luxemburgban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Luxemburgban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Luxemburg autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Luxemburgban autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Luxembourg,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés