auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Mauritius
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Mauritius - autókölcsönzés Mauritiuson

Mauritius

Mauritius az Indiai-óceánon fekvő kis szigetállam. Két nagyobb és több kisebb szigetből áll. A szigeteken több száz állat- és növényfaj él, de sajnos legtöbbjük közel áll a kipusztuláshoz.

Mauritius északi része a legkedveltebb a turisták számára, itt több gyönyörű fehérhomokos tengerpart és öböl is várja a fürdőzni vágyókat.

A szigetállam fővárosa Port Louis, számtalan nevezetességet érdemes itt megtekinteni, mint a Parlament épülete, az 50 000 kötetes könyvtár, a Seewoosagur Ramgoolam botanikus kert, a Worldwide Mask Múzeum, de érdemes egy sétát tenni a kínai negyedben, vásárolni néhány emléket a központi piacon vagy megnézni egy futamot a Champs de Mars nevű lóversenypályán. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az autóbérlés Mauritiuson is remek lehetőség, sőt rengeteg plusz kirándulásra tehetünk szert. A szigetállam ezeken kívül is számtalan látnivalót tartogat az utazóknak.

Mauritius gasztronómiájára több népcsoport ételei is hatással voltak. Nagyon kedvelik a füstölt húsból készült ételeket, ezeket gazdag zöldségkörettel tálalják. Egyik különlegességük a citromos kagyló, amelyet minden utazónak meg kell kóstolnia.

Autóbérlés Mauritius

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Mauritius területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Mauritius autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Mauritius és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Mauritiuson is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Mauritius online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Mauritius területén. Az autókölcsönzők Mauritiuson 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Mauritiuson. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Mauritius területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Mauritiuson. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Mauritiuson autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Mauritius autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Mauritius Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Mauritius repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Mauritius repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Mauritiuson, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Mauritius repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Mauritius repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Mauritius repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Mauritius repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Plaine Magnien - Repülőtér,
Mauritiuson autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Anse La Raie, Belle Mare, Grand Bay, Les Pailles, Pointe Aux Cannoniers, Port Louis, Quatre Bornes, Trou Aux Biches,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés