auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Németország - Ratingen
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Németország
Németországban Foglaljon most online bérautót Németország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Németország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Németországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Németországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 2474 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Ratingen [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Ratingen [varos_nev_pl] => Ratingen [varos_nev_sk] => Ratingen [varos_nev_si] => Ratingen [varos_nev_ro] => Ratingen [ragozott] => Ratingenben [varos_kep1] => ratingen.JPG [varos_kep2] => [megjelenik] => 0 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 105 [orszag_xml_id] => 2 [new] => 0 [link] => ratingen )

Autóbérlés Ratingen - autókölcsönzés Ratingenben

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Ratingen környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Ratingenautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Ratingen és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Ratingen városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Ratingen, Németország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Ratingen és környékén. Az autókölcsönzők Ratingenben 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Németországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Ratingen és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Ratingenben. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Németország, Ratingen határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Ratingenben autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Ratingen autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Ratingen Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Németország , Ratingen repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Ratingen repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Ratingenben, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Ratingen repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Ratingen repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Németország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Ratingen repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

A Közép-Európában fekvő Németország Európa egyik gazdasági és ipari nagyhatalma. Az ország az Alpok hegyvonulataitól az Északi-tengerig terjed, három földrajzi egységre tagolják, a Germán-alföld, a Német-középhegység és az Alpok. Több jelentős folyó halad át rajta, mint a Duna, az Elba, a Rajna vagy az Odera.

Az ország fővárosa, és egyben legnépesebb települése Berlin. Az utazók rengeteg gyönyörű helyen kirándulhatnak, mint a Tegeli erdő, Charlottenburgi park vagy a Plötzensee. Érdemes megtekinteni a város jelképét, a Brandenburgi kaput. A közelben található a Német Állami Operaház és az Állami Könyvtár. Egy berlini néhány napos látogatás alkalmával autókölcsönzés Németországban sok pozitívumot tartogathat, hiszen bárhova könnyedén eljuthatunk. A város legismertebb és legnagyobb bevásárlóutcája a Kurfürstendamm, itt számtalan üzlet várja a vásárlókat, de található itt több szálloda és étterem is. Az Alexanderplatz-on látható a Világóra, a Vörös Városháza és a Mária-templom is, ezeket a nevezetességeket feltétlenül meg kell tekinteniük a Németországba utazóknak.

A német gasztronómia legkedveltebb alapanyagai a kolbász és a virsli, számtalan módon fel tudják ezeket használni. Nemzeti italuk a sör, körülbelül 5000 félét készítenek belőle, ezért egyáltalán nem meglepő látvány, mikor az Oktoberfest alkalmával a bajor ruhás lányok kezében egy nagy korsó sör előttük meg egy tál virsli található.

A müncheni Oktoberfest 1810 óta kerül megrendezésre, ez a világ legnagyobb népünnepélye. Ilyenkor nagy tömeg és jó hangulat jellemző a városra. Rengeteg sörsátor, hatalmas óriáskerék, körhinta, zene és finom ételek várják a látogatókat.

Mire figyeljünk oda Németországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Németországban a személygépkocsik száma folyamatosan növekszik. Az úthálózat 650 800 km-t tesz ki, beleértve a 11 400 km autópályát is.

Sebességhatárok Németországban
 • Lakott területen: 50 km/h vagy 30 km/h
 • Lakott területen kívül: 100 km/h
 • Autópályán: általánosságban nincs sebességkorlátozás, az ajánlott sebesség 130 km/h.

Az ajánlott sebesség túllépése, avagy a sebesség nem megfelelő megválasztása egy közlekedési baleset esetén megalapozhatja szabálysértés vagy bűncselekmény megállapítását. Számos helyen 22 óra és 06 óra között ugyancsak sebességkorlátozással találkozhatnak zajvédelmi okokból.

Autópályadíjak Németországban

Németország az egyik legsűrűbb és a személyautók számára ingyenesen használható autópálya-hálózattal rendelkezik Európában.

Az autósokat bővebb információkkal a Német Autóklub (ADAC) oldala látja el.

Biztonsági előírások

Németországban a biztonsági öv minden utasnak kötelező. A négy éven aluli gyermekeknek biztonsági gyermekülésben kell utazniuk, a 12 év alatti gyermekeknek kötelező az ülésmagasító használata.

Az ittas, alkoholos állapotban való gépjárművezetés Németországban is tilos. Jóllehet szabálysértés megállapítására csak 0,5 mg/ml véralkoholszint felett kerül sor, baleset esetén azonban bármekkora véralkoholszint súlyos megítélés alá esik.

A Németországban is érvényes kötelező biztosítással nem rendelkező vagy műszaki állapota miatt a közlekedésre veszélyes jármű Németországba nem léphet be. Ha mégis belépett, az országon belül a vezető kötelezhető a gépkocsi saját költségen történő javíttatására, de akár meg is tilthatják a gépjármű további használatát az országban.

40 euró pénzbírsággal sújtható az a gépjármű tulajdonos, aki gépjárművét nem az időjárási viszonyoknak megfelelő felszereléssel látja el. Ezt tartsuk szem előtt ha Németországban autóbérlés mellett döntünk, hiszen ebben az esetben szükséges extrákat is meg kell rendeljük az autókölcsönzés során. A nem megfelelő téli felszereltséggel ellátott gépjárművel okozott baleset kihatással lehet a gépjármű casco biztosítására is.

Környezetvédelmi zónák

Az Európai Unió Tanácsa 199/30/EK irányelvének végrehajtása keretében Németországban egyes nagyvárosokban behajtási tilalmat rendeltek el azon gépjárművekkel szemben, amelyek nem rendelkeznek a rendelet szerinti finompor-határérték betartását igazoló matricával. A behajtási tilalom ezen városok meghatározott területére, általában a szélesebb értelemben vett belvárosra terjed ki.

A behajtási tilalom jelenleg az alábbi városokban van érvényben (2011): Berlin, Köln, Hannover, Ilsfeld, Leonberg, Ludwigsburg, Mannheim, Schwäbisch-Gmüd, Stuttgart, Tübingen, Bochum, München, Augsburg, Dortmund, Düsseldorf, Essen, Mühlacker, Pforzheim, Regensburg, Reutlingen, Nürnberg, Herrenberg, Freiburg (Breisgau).

A Berlini Magyar Nagykövetség tájékoztatása szerint a rendelkezés vonatkozik a Németországba utazó, a fenti zónákba behajtani szándékozó külföldi turistákra is. A matricákat lehetőség szerint az utazás megkezdése, de mindenképpen a zónákba történő behajtás előtt kell beszerezni. Erre lehetőség van az interneten, illetve a zónával rendelkező városokban a forgalmi engedélyek kiadásával foglalkozó hivataloknál (Zulassungsstelle).

A matrica kiállítási díja 5 euró, és korlátlan időre érvényes. A matricával nem rendelkező gépjármű-vezetők a német jogszabály értelmében 40 eurós bírsággal és 1 büntetőponttal sújthatók.

Fontosabb segélyhívó telefonszámok
 • Rendőrség: 110
 • Mentők, Tűzoltóság: 112
 • Belföldi tudakozó (Telekom): 118-33
 • Külföldi tudakozó (Telekom): 118-34

Németországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Augsburg, Bielefeld, Bochum, Bréma, Cottbus, Drezda, Essen, Frankfurt, Freiburg, Jéna, Kaiserslautern, Köln, Leverkusen, Lipcse, Lübeck, Mainz, München, Oberhausen, Osnabrück, Paderborn, Potsdam, Stuttgart, Wolfsburg,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés