auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Norvégia
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Norvégia - autókölcsönzés Norvégiában

Norvégia

Norvégia Észak-Európában található független állam, a Skandináv-félsziget nyugati részén fekszik, partvonala több mint 25 000 km hosszú. Az ország a természet szerelmeseinek paradicsoma, számtalan vízesés, gleccser, fjord található itt, területének nagy részét hegyek borítják, hegymászásra, túrázásra számtalan lehetőség van.

Kedvelt utazási célpont Nordkapp, amely Európa legészakibb pontja, minden évben rengeteg ember gyűlik itt össze, hogy megnézzék, ahogyan a Nap nem nyugszik le. A norvég hegyeken remek túrázási programok adottak, melyekhez érdemes olyan autót bérelni Norvégiában, mely minden igényünknek megfelelő. Az országban számtalan síparadicsom várja a téli sportok kedvelőit, mint Skeikampen. Rengeteg halászfalu található az országban, ezek, kikötőiben lehet kapni a legfrissebb és legfinomabb halakat, mindenkinek érdemes ezeket megkóstolnia. Jellemző az országra a falusi turizmus, az utazók családias környezetben szállhatnak meg, a norvég emberek kedvesek és igen segítőkészek a turistákkal szemben.

A norvég konyha leginkább a tenger gyümölcseit hasznosítja. Jellegzetes norvég ételek a grillezett lazac, a garnélarák vagy a tőkehal. Észak felé haladva akár bálnasteak-et, fókaragut vagy a rénszarvas-szívet is fogyaszthatnak az ínyencek. Hagyományos italuk Aquavit, azaz „élet vize”, ez egy köménnyel fűszerezett krumplipálinka, amit általában karácsonykor fogyasztanak.

Autóbérlés Norvégia

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Norvégia területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Norvégia autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Norvégia és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Norvégiában is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Norvégia online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Norvégia területén. Az autókölcsönzők Norvégiában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Norvégiában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Norvégia területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Norvégiában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Norvégiában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Norvégia autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Norvégia Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Norvégia repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Norvégia repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Norvégiában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Norvégia repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Norvégia repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Norvégia repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Norvégia repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Aalesund, Bergen, Haugesund, Oszló, Oszló Torp Repülőtér, Stavanger, Tromsö,
Norvégiában autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Baerum, Batsfjord, Bodo, Flekkefjord, Hamar, Holmestrand, Lilleström, Lyngdal, Moss, Odda, Oszló, Stavanger, Tromsö, Trondheim, Vinje, Volda,
Copyright © 2013 - 2018. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés