auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Oroszország
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Oroszország - autókölcsönzés Oroszországban

Oroszország

A világ legnagyobb országaként tartják számon, Magyarország 180-szor férne bele.
Számtalan művész született itt, mint Dosztojevszkij, Tolsztoj, Puskin, Gogol, Csehov. Az idelátogatóknak érdemes megtekinteniük az eddig csak könyvekből ismert látványosságot, mint például a Moszkva központjában található Kreml-t, amelynek falain belül található a világhírű Gyémántgyűjtemény, és a Romanov-dinasztia számos palotája is. Ennyi történelmi látványosságot egy héten belül csak akkor tudunk végig nézni, ha Oroszországban autót bérelünk, vagy autóval utazunk oda. Több csodálatos épület várja az utazókat, mint a Boldog Vazul székesegyház, a Moszkvai Állami Egyetem épülete, a Bolsoj Színház.

Moszkva után a másik legkedveltebb célpont az Európa egyik legszebb városának tartott Szentpétervár, érdemes ellátogatni a Marininszkij Ballettbe és a Maly-Operaszínházba is. Aki igazán nagy kalandra vágyik annak a transzszibériai vasútvonalon kell végigutaznia az országot, láthat hatalmas erdőket, édesvízi fókákat, fagerendából épült házakat, kiterjedt sztyeppét a közel 1 hetes vonatozás alatt.

Az orosz gasztronómia bőséges ételkínálatot tár elénk, előételként nagyon szívesen fogyasztanak kaviárt, de a legkedveltebb fogásuk a leves, ezek közül is leginkább a scsí (káposztaleves), a szoljanka (zöldségleves) vagy a buljon (erőleves). Természetesen a húsételeket is kedvelik, mint a rablóhús és a bifsztek, de sokféle szárnyasból készített ételt is fogyasztanak. Az Oroszországba utazóknak feltétlenül meg kell kóstolniuk a világszerte népszerű orosz vodkaféléket, de kiváló pezsgőik és boraik is vannak.

Ezt a hatalmas országot nehéz lenne néhány sorban összefoglalni, de az biztos, minden utazó számtalan élménnyel fog gazdagodni.

Autóbérlés Oroszország

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Oroszország területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Oroszország autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Oroszország és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Oroszországban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Oroszország online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Oroszország területén. Az autókölcsönzők Oroszországban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Oroszországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Oroszország területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Oroszországban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Oroszországban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Oroszország autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Oroszország Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Oroszország repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Oroszország repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Oroszországban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Oroszország repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Oroszország repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Oroszország repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Oroszország repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Anapa, Belgorod, Chelyabinsk, Irkutsk, Kazan, Khabarovsk, Krasnodar, Moszkva, Nizhny Novgorod, Novosibirsk, Perm, Rostov on Don, Samara, Szentpétervár, Szocsi, Tyumen, Volgograd, Voronezh, Yuzhno-Sakhalinsk,
Oroszországban autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Ekaterinburg, Kaluga, Simferopol, Togliatti, Yalta,
Copyright © 2013 - 2017. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés