auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Portugália - Corroios
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Portugália
Portugáliában Foglaljon most online bérautót Portugália és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Portugália autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Portugáliában néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Portugáliában az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 4397 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Corroios [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Corroios [varos_nev_pl] => Corroios [varos_nev_sk] => Corroios [varos_nev_si] => Corroios [varos_nev_ro] => Corroios [ragozott] => Corroiosban [varos_kep1] => autokolcsonzes-corroios.jpg [varos_kep2] => [megjelenik] => 0 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 118 [orszag_xml_id] => 13 [new] => 1 [link] => corroios )

Autóbérlés Corroios - autókölcsönzés Corroiosban

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Corroios környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Corroiosautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Corroios és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Corroios városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Corroios, Portugália online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Corroios és környékén. Az autókölcsönzők Corroiosban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Portugáliában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Corroios és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Corroiosban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Portugália, Corroios határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Corroiosban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Corroios autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Corroios Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Portugália , Corroios repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Corroios repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Corroiosban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Corroios repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Corroios repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Portugália bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Corroios repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Portugália az Ibériai-félsziget délnyugati részén található, Portugália nyaralás szempontjából a leginkább a tengerparti strandjai miatt népszerű az utazók körében. A főváros, Lisszabon a tengerparton fekszik, ezért nagyon kedvelt utazás célpontnak számít. Estoril homokos tengerpartja a legsűrűbben látogatott, ezért aki egy kis magányra vágyik, annak a Cabo da Roca sziklafalakkal körülvett ritkán látogatott területei valók. Costa da Caparica a főváros közelében található, és 15 km hosszú tengerparti szakasszal a napozni vágyók, a szörfösök és a vízi sportok kedvelői számára is tökéletes hely. A remek kirándulások érdekében, Portugáliában autókölcsönzés mindenképpen segít. Portugália a kedvező árai miatt is kedvelt az utazók körben, az élelmiszerárak nagyjából megegyeznek a hazaival, és a belépők sem drágák.

Gasztronómia: Portugáliában rengeteg halat, rákot, kagylót esznek. Több speciális haléttermet is találhatunk, akol homárt, osztrigát, tarisznyarákot szolgálnak fel. Nagyon kedvelik a szardíniát, leginkább grillezve, valamint a tonhalat. Nemzetközileg elismert ételük a bacalhau, azaz a sós, szárított tőkehal.

A mediterrán ország édes borairól is híres, leghíresebb a portói. Ezeken kívül még nagyon finom bólékat is kóstolhatunk a portugál éttermekben.

Mire figyeljünk oda Portugáliában autóbérlés esetén a közlekedésben?

Portugália sűrű, jó minőségű autópálya és autóút hálózattal rendelkezik. Az autópályákon elektronikus fizetési rendszer működik. Az alábbi kalkulátor segítségével kiszámolható az úthasználati díj.

Az autópályán történő meghibásodás vagy baleset esetén a 808 508 508-as portugál segélyhívószám tárcsázható.

Sebességhatárok Portugáliában
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Autópályán: 120 km/h

A vezetéskor maximálisan engedélyezett véralkoholszint 0.5 mg/ml. Az ittas vezetés magas bírságot vonhat maga után, aminek díjtételeiről ezen az oldalon található bővebb információ.

Személyautóval érkezés esetén rendelkezni kell érvényes felelősségbiztosítással (zöld kártya). A zöld kártya meglétét, továbbá teherautók és buszok esetében a tachométert és annak érintetlen plombáját szigorúan számon kérik. Szabálytalanság esetén jelentős bírságra kell számítani. A büntetést kifizetni nem tudó külföldi járművét a hatóság zár alá veszi, és a visszaszerzés drága és körülményes feladat.

A magyar jogosítványt és a magyar rendszámot maximum hat hónapig lehet használni. Három hónapon túli tartózkodás esetén a közlekedésrendészeten (Tráfego) a magyar jogosítvány alapján helyi vezetői engedélyt kell kérni. Annak birtokában az autót is honosítani kell: helyi rendszámot kell kérni, és helyi biztosítást szükséges kötni. Az eljárás a jelenlegi gyakorlat szerint mintegy három hónapot vesz igénybe.

Fokozottan ügyelni kell a közlekedési szabályok betartására, különösen a gyorshajtásra és a szabálytalan parkolásra, mivel a kiszabott bírság jelentősen meghaladhatja az otthon megszokott büntetési tételeket. Vita és fellebbezés ritkán jár eredménnyel. A gépjárművekben kötelező tartozék a fényvisszaverő mellény, melyből utasonként egy darabot kell a gépkocsiban tartani. Ha Portugáliában autókölcsönzés választjuk, akkor még a bérautó átvétele előtt győződjünk meg arról, hogy minden szükséges eszköz meg van az autón.

A Portugáliában érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.


Portugáliában autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Alverca, Barreiro, Braga, Chaves, Coimbra, Estoril, Faro, Guimaraes, Lisszabon, Pacos de Ferreira, Portalegre, Porto, Santarem, Setubal, Tomar, Tondela, Torres Novas, Vila Real, Vilamoura, Viseu,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés