auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Románia - Braila
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Románia
Romániában Foglaljon most online bérautót Románia és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Románia autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Romániában néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Romániában az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 3109 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Braila [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Braila [varos_nev_pl] => Braila [varos_nev_sk] => Braila [varos_nev_si] => Braila [varos_nev_ro] => Braila [ragozott] => Brailában [varos_kep1] => braila.jpg [varos_kep2] => [megjelenik] => 0 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 123 [orszag_xml_id] => 20 [new] => 0 [link] => braila )

Autóbérlés Braila - autókölcsönzés Brailában

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Braila környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Brailaautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Braila és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Braila városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Braila, Románia online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Braila és környékén. Az autókölcsönzők Brailában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Romániában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Braila és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Brailában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Románia, Braila határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Brailában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Braila autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Braila Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Románia , Braila repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Braila repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Brailában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Braila repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Braila repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Románia bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Braila repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Románia kelet-közép Európában fekszik. A Kárpátok hegyvonulatai az ország szinte teljes területét uralják. Romániát három országrészre lehet bontani, az egykori magyar terület, Erdély, Havasalföld és Moldva. Legmagasabb csúcsa a Moldoveanu, amely 2544 méteres és a Fogarasi-havasokban található. A Kárpátokban élnek rókák, hiúzok, medvék és farkasok is.

Erdély 1918 óta tartozik Romániához. Rengeteg középkori emléket, templomot, műemléket és természeti szépséget láthatunk itt. Lenyűgöző látványt nyújt a Békás-szoros, a Gyilkos tó, a parajdi sóbánya. Az autóbérlés Romániában megegyszerűsítheti a dolgunkat a gyors és könnyebb ország járás érdekében. Érdemes ellátogatni a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeumba, Segesvár történelmi központjába, Székelyudvarhely és Csíkszereda városa is rengeteg látni valót tartogat.

Románia fővárosa, és miden szempontból a központja Bukarest. A város környékén is számos nevezetességet érdemes megtekinteni, mint Mogosoaia-épületegyüttesét, amelyet 1688-ban építettek, és manapság feudális művészeti múzeumot rendeztek be benne, a Snagov-kolostort, amely egyedülálló kivitelezésű templomhajó, de a monumentális bukaresti Parlament is érdekes lehet.

Mire figyeljünk oda Romániában autóbérlés esetén a közlekedésben?

Románia az elmúlt években, és legfőképpen az EU csatlakozást követően jelentős infrastrukturális fejlesztéseken ment keresztül, és a jövőre vonatkozóan is látványos fejlődés várható e téren.

Magyarország szempontjából talán az A3-as jelzésű autópálya megépítése a legjelentősebb, mely a Bukarest-Ploiesti-Brassó-Marosvásárhely-Kolozsvár-Nagyvárad útvonalon tartana, azonban még csak bizonyos szakaszai készültek el Kolozsvár környékén. Az A1-es autópálya jelenleg Bukarestet és Pitestit köti össze, de építés alatt van a Pitesti-Nagyszeben-Déva-Temesvár-Arad útszakasz is, amely a magyar oldalon húzódó M43-as autópályával az észak-dél irányú kereskedelmi forgalom egyik legfontosabb útvonalává válhat. A teljes, 620 km hosszú autópályát a tervek szerint 2014-ben adják majd át.

Az utak használatáért - nemcsak az autópályán - fizetni kell (RoVinieta). A személygépkocsival történő utazás esetén az országba való belépéskor be kell szerezni az úthasználati matricát. Ennek vásárlása minden gépjárműre kötelező, kivéve a két- és háromkerekű motorkerékpárokat.

A matrica lehet egy évre szóló, a belföldi járművek esetében, illetve hét napos, harminc napos, hat havi és egyéves időtartamú külföldi járművek részére. A matrica hiánya komoly büntetést von maga után.

Az úthasználat díja az alábbiak szerint alakul Romániában 2011-ben:
 • Hét napos matrica: 3 euró
 • 30 napos matrica: 7 euró
 • 90 napos matrica: 13 euró
 • 1 éves matrica: 28 euró

Az úthasználati díjakról ezen az oldalon található bővebb információ.

Közlekedés gépjárművel

A romániai útviszonyok nem számítanak a legtökéletesebbeknek, de az európai és országos szintű utakat az utóbbi évek alatt felújították, így gond nélkül lehet közlekedni rajtuk. Ha nem saját autóval érkezünk, akkor remek lehetőség az autóbérlés Romániában, hiszen Erdélyt és számos látványosságot könnyedén bejárhatunk az utazás során.

Sebességkorlátozások Romániában
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h
 • Európai utakon: 100 km/h
 • Autópályán: 130 km/h (kivéve, ahol az útjelző-tábla másként rendelkezik)
Biztonsági előírások

Személygépkocsit csak 18 éven felüli személy vezethet. 12 éven aluli gyermekek nem utazhatnak a személygépkocsi első ülésén.

Az ittas, alkoholos állapotban való gépjárművezetés Romániában tilos. Alkoholfogyasztás tekintetében Romániában a zéró tolerancia érvényesül. A milliliterenkénti 8 milligrammot meghaladó alkoholszint a vérben már egytől öt évig terjedő börtönbüntetést von maga után.

Hasznos információk

Románia 2007 január 1-i EU csatlakozását követően nem szükséges beszerezni az addig használatos nemzetközi biztosítást, az ún. 'zöld kártyá'-t; a magyarországi kötelező felelősség biztosítás elegendő és elfogadott itt is, mint az Unió többi tagállamában.

Nappali időszakban, autópályákon, országutakon és európai utakon is használni kell tompított fényszórót. Azon külföldieknek, akik 90 napot meghaladó időt tartózkodnak Románia területén, kérniük kell vezetői engedélyük kicserélését azonos érvényű román okmányra.

2011. november 1-én lépett hatályba Romániában a kötelező téli gumi-használatra vonatkozó kormányrendelet Romániában. A jogszabály értelmében csak akkor kell téli gumit szereltetni az autóra, ha hó vagy jég borítja az úttestet. Aki téli gumi nélkül közúti balesetbe is keveredik, a magas pénzbírság mellett még a keletkezett károkat is meg kell, hogy térítse.

2007-től tömegessé vált az a román gyakorlat, miszerint a Romániában gépkocsit vezető magyar állampolgárok jogosítványát a román rendőrség súlyosabb közlekedési szabálysértések elkövetésekor átmeneti időre bevonja. Éves viszonylatban összesen mintegy 700 ilyen esettel találkoztunk. A bevont jogosítványokat diplomáciai úton továbbítják Magyarországra, ami így hosszabb időt vesz igénybe. A román rendőröknek saját jogszabályi háttérrel meghatározott esetekben 1-3 hónapra van lehetőségünk a külföldi jogosítványok felfüggesztésére.

Ugyanakkor a jogszabály rögzíti, hogy a rendőrségi megállapítással, a rendőrségi jegyzőkönyvvel szemben bírósági panasszal lehet élni. Emellett külföldi állampolgárok számára a jogszabály lehetővé teszi, hogy egy nappal az ország elhagyása előtt visszakérjék a jogosítványukat.


Romániában autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Arad, Brassó, Bukarest, Kolozsvár, Nagybánya, Oradea/Nagyvárad, Sibiu/Nagyszeben, Targu Mures/Marosvásárhely, Timisoara/Temesvár,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés