auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Svédország
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Svédország - autókölcsönzés Svédországban

Svédország

Svédország Európában, a Skandináv-félszigeten található. Az ország legnagyobb részén mérsékelt az éghajlat, a legészakibb területeken pedig télen egyáltalán nem kel fel, nyáron pedig 24 órán keresztül süt a nap. Az ország jelentős részét erdők borítják, az északi részeken pedig a tundra a jellemző növénytakaró. Svédországban alapították Európa első nemzeti parkját, manapság pedig már 28-at tartanak számon az ország területén.

Svédország fővárosa Stockholm, különleges város, hiszen 14 szigetre épült, melyeket 53 híd köt össze. A városban rengeteg kulturális intézmény van, több múzeum, színház, opera. Ha mindezeket megszeretnénk tekinteni, akkor Svédországban az autókölcsönzés lesz a megoldás számunkra. Érdemes Stockholmban megtekinteni a városháza épületét, a Királyi Palotát, a Sager Házat és a világörökség részévé választott Drottningholm palotát és a Skogskyrkogården temetőt.

Svédország legnagyobb szigete Gotland, ez az egyik legnépszerűbb üdülési célpont az országban. Svédország partjaitól 90km-re található. A sziget már a középkorban fontos kereskedelmi központ volt. Legnagyobb települését, Visbyt a világörökség részeként tartják számon.

Mire figyeljünk oda Svédországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Svédország jó minőségű autóutakkal és autópálya hálózattal ellátott, így kiválóan lehet gépkocsival közlekedni. Az autópályák díjmentesen használhatók, az Oresund-hídon történő áthaladás viszont díjköteles, melynek költségeiről ezen az oldalon található információ.

Legfontosabb közlekedési szabályok
 • jobboldali közlekedés van érvényben
 • a biztonsági öv használata elől és hátul ülők számára egyaránt kötelező
 • a nap 24 órájában kötelező a fényszóró használata
 • 18 év felett rendelkezhet valaki Svédországban is érvényes jogosítvánnyal
 • a december és március közötti időszakban téli gumi használata szükséges
Sebességkorlátozás Svédországban
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 70 km/h
 • Autópályán: 110 km/h

A vezetéskor megengedett maximális véralkoholszint 0.2 mg/ml. További információ a gépkocsival való közlekedésről az alábbi oldalon található angol nyelven.

Baleset esetén az ingyenesen tárcsázható segélyhívószám: 020 912 912.

Autókölcsönzés

Svédországban az autóbérlés alsó korhatára 20 év.

A Svédországban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.

Autóbérlés Svédország

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Svédország területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Svédország autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Svédország és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Svédországban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Svédország online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Svédország területén. Az autókölcsönzők Svédországban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Svédországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Svédország területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Svédországban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Svédországban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Svédország autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Svédország Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Svédország repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Svédország repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Svédországban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Svédország repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Svédország repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Svédország repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Svédország repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Are, Gothenburg, Lulea, Malmö, Norrkoping, Stockholm, Umea, Vaxjo, Visby,
Svédországban autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Angelholm, Borlange, Degerfors, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Ljungby, Malmö, Norrkoping, Orebro, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés