auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Svédország - Eskilstuna
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Svédország
Svédországban Foglaljon most online bérautót Svédország és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Svédország autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Svédországban néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Svédországban az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.
Array ( [id] => 3332 [varos_xml_id] => 0 [varos_nev] => Eskilstuna [varos_nev_en] => [varos_nev_cz] => Eskilstuna [varos_nev_pl] => Eskilstuna [varos_nev_sk] => Eskilstuna [varos_nev_si] => Eskilstuna [varos_nev_ro] => Eskilstuna [ragozott] => Eskilstunában [varos_kep1] => eskilstuna.jpg [varos_kep2] => [megjelenik] => 0 [repuloter_megjelenik] => 0 [orszag_id] => 131 [orszag_xml_id] => 74 [new] => 0 [link] => eskilstuna )

Autóbérlés Eskilstuna - autókölcsönzés Eskilstunában

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Eskilstuna környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Eskilstunaautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Eskilstuna és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Eskilstuna városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Eskilstuna, Svédország online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Eskilstuna és környékén. Az autókölcsönzők Eskilstunában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Svédországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Eskilstuna és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Eskilstunában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Svédország, Eskilstuna határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Eskilstunában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Eskilstuna autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Eskilstuna Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Svédország , Eskilstuna repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Eskilstuna repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Eskilstunában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Eskilstuna repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Eskilstuna repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Svédország bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Eskilstuna repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Svédország Európában, a Skandináv-félszigeten található. Az ország legnagyobb részén mérsékelt az éghajlat, a legészakibb területeken pedig télen egyáltalán nem kel fel, nyáron pedig 24 órán keresztül süt a nap. Az ország jelentős részét erdők borítják, az északi részeken pedig a tundra a jellemző növénytakaró. Svédországban alapították Európa első nemzeti parkját, manapság pedig már 28-at tartanak számon az ország területén.

Svédország fővárosa Stockholm, különleges város, hiszen 14 szigetre épült, melyeket 53 híd köt össze. A városban rengeteg kulturális intézmény van, több múzeum, színház, opera. Ha mindezeket megszeretnénk tekinteni, akkor Svédországban az autókölcsönzés lesz a megoldás számunkra. Érdemes Stockholmban megtekinteni a városháza épületét, a Királyi Palotát, a Sager Házat és a világörökség részévé választott Drottningholm palotát és a Skogskyrkogården temetőt.

Svédország legnagyobb szigete Gotland, ez az egyik legnépszerűbb üdülési célpont az országban. Svédország partjaitól 90km-re található. A sziget már a középkorban fontos kereskedelmi központ volt. Legnagyobb települését, Visbyt a világörökség részeként tartják számon.

Mire figyeljünk oda Svédországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Svédország jó minőségű autóutakkal és autópálya hálózattal ellátott, így kiválóan lehet gépkocsival közlekedni. Az autópályák díjmentesen használhatók, az Oresund-hídon történő áthaladás viszont díjköteles, melynek költségeiről ezen az oldalon található információ.

Legfontosabb közlekedési szabályok
 • jobboldali közlekedés van érvényben
 • a biztonsági öv használata elől és hátul ülők számára egyaránt kötelező
 • a nap 24 órájában kötelező a fényszóró használata
 • 18 év felett rendelkezhet valaki Svédországban is érvényes jogosítvánnyal
 • a december és március közötti időszakban téli gumi használata szükséges
Sebességkorlátozás Svédországban
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 70 km/h
 • Autópályán: 110 km/h

A vezetéskor megengedett maximális véralkoholszint 0.2 mg/ml. További információ a gépkocsival való közlekedésről az alábbi oldalon található angol nyelven.

Baleset esetén az ingyenesen tárcsázható segélyhívószám: 020 912 912.

Autókölcsönzés

Svédországban az autóbérlés alsó korhatára 20 év.

A Svédországban érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.


Svédországban autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Angelholm, Borlange, Degerfors, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Ljungby, Malmö, Norrkoping, Orebro, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés