auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Szlovénia
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Szlovénia - autókölcsönzés Szlovéniában

Szlovénia

Szlovénia Közép-Európában fekszik. Négy földrajzi régió találkozási pontja az ország, az Alpok, a Dinári-hegység, a Kárpát-medence és a Mediterráneum.Az országban lehetőség van vad vízi evezésre, túrázásra. Szlovénia lenyűgöző barlangrendszerekkel rendelkezik, de nem csak a kirándulni vágyóknak, hanem a történelem kedvelőinek is kiváló úti cél, melyhez az autókölcsönzés Szlovéniában hasznos felismerés mindenképpen, hiszen rengeteg a látnivaló. Az ország legmagasabb pontja az Alpokban található Triglav csúcs, ez is kiváló turista célpont lehet. A Postojna-barlang egy cseppkőbarlang, melybe kisvasúttal lehet körülnézni. A partvidék legszebbje Fiesa, mely sötétkék vizével és homokos partjával csábítja az utazókat.

Szlovénia fővárosa Ljubljana. A városban járva érdemes megtekinteni a Ljubljanai várat, a Szent Jakab-templomot, a Vásárcsarnokot vagy a Szent Miklós-katedrálist. Több múzeum is található itt, mint a Modern Művészeti Múzeum, a Nemzeti Múzeum, de el kell látogatni a Nemzeti és Egyetemi Könyvtárba és a Nemzeti Operaházba is.

Szórakoztató lehet az utazók számára a Ljubljanai Fesztivál, és érdekes dolgokat tudnak beszerezni a Ljubljanai Nemzetközi Vásáron.

Mire figyeljünk oda Szlovéniában autóbérlés esetén a közlekedésben?

Szlovénia kiterjedt közúthálózattal rendelkezik, az autópályák észak-déli, illetve kelet-nyugati irányban is keresztülszelik az országot. Szlovéniában az autópályák és a jelentősebb gyorsforgalmi utak, valamint néhány alacsonyabb rendű út, összesen mintegy 6500 km hosszú útszakasz használatáért díjat kell fizetni.

2008. július 1-től motorkerékpárok, személygépjárművek és 3500 kg alatti teherautók csak autópálya-matricával közlekedhetnek az autópályákon és gyorsforgalmi utakon, melyet a benzinkutakon és postahivatalokban lehet beszerezni. Az aktuális autópályadíjakról ezen az oldalon tájékozódhat.

Autópályadíjak Szlovéniában
 • Hét napos matrica: 15 euró
 • Havi matrica: 30 euró
 • Éves matrica: 95 euró
Fontosabb közlekedési szabályok

A biztonsági övet használata az elöl, illetve a hátul ülőknek egyaránt be kell kapcsolniuk. A tompított fényszórók használata egész évben, a nap minden szakában kötelező, de ködfényszórót csak akkor lehet használni, ha a látási távolság 50 méter alá csökken. November 15. és március 15. között az autókra téli gumit kell felszerelni.

A közúti segélyhívószám: 1987.

Sebességhatárok Szlovéniában
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 100 km/h
 • Autópályán 130 km/h

A vezetéskor megengedett legmagasabb véralkohol szint 0,5 mg/ml, azonban baleseteknél vagy bármilyen szabálysértésnél súlyosbító körülménynek számít az alkoholos befolyásoltság.

Autókölcsönzés Szlovéniában

Autót kölcsönözni csak 21 év felett lehet, amennyiben legalább két éve érvényes jogosítvánnyal rendelkezik az illető. Ezen az oldalon megtalálhatja a jelentősebb szlovén autókölcsönzők elérhetőségeit.

Az autópályákat jogosulatlanul igénybe vevő vezetők 300 és 800 euró közötti pénzbírságra számíthatnak.

A Szlovéniában érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.

Autóbérlés Szlovénia

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Szlovénia területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Szlovénia autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Szlovénia és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Szlovéniában is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Szlovénia online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Szlovénia területén. Az autókölcsönzők Szlovéniában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Szlovéniában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Szlovénia területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Szlovéniában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Szlovéniában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Szlovénia autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Szlovénia Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Szlovénia repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Szlovénia repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Szlovéniában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Szlovénia repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Szlovénia repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Szlovénia repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Szlovénia repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Ljubljana, Portoroz,
Szlovéniában autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Bled, Celje, Koper, Kranjska Gora, Ljubljana, Maribor, Novo Mesto, Portoroz,
Copyright © 2013 - 2020. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés