auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Ukrajna
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Ukrajna - autókölcsönzés Ukrajnában

Ukrajna

Ukrajna Kelet-Európában fekszik, a kontinens második legnagyobb állama. Az ország legnagyobb területe síkság, de nyugati részén található a Kárpátok, az országnak tengere is van, délen határolja a Fekete-tenger.

Ukrajna gyönyörű kulturális és természeti adottságokkal rendelkezik. Az országba utazóknak kötelező megtekinteniük néhány látnivalót, mint a Szent Szófia-székesegyház Kijevben, a kárpátaljai Munkácsi vár vagy a Fekete-tenger partvidékén található a Krím félsziget és Odessza városa.

Ukrajna fővárosa a Dnyeper két partján fekvő Kijev. Európa egyik legrégebbi városa, valószínűleg az V. században építették. Ukrajna nevezetességeit ha megszeretnénk néhány nap alatt tekinteni, akkor Ukrajnában autókölcsönzést kell igénybe vennünk. Manapság egyre jobban előtérbe kerül a turizmus, a várost turisztikai központtá akarják tenni, így egyre több szálloda, étterem, bár épül a városban, mert szeretnék az utazók minden igényét kielégíteni.

Több nevezetesség is található itt, mint a Nagy Honvédő Háború Múzeuma, a Zoloti Vorota-erőd vagy a különleges növényeket felvonultató kijevi botanikus kert.

Autóbérlés Ukrajna

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Ukrajna területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Ukrajna autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Ukrajna és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Ukrajnában is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Ukrajna online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Ukrajna területén. Az autókölcsönzők Ukrajnában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Ukrajnában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Ukrajna területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Ukrajnában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Ukrajnában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Ukrajna autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Ukrajna Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Ukrajna repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Ukrajna repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Ukrajnában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Ukrajna repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Ukrajna repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Ukrajna repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Ukrajna repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Dnepropetrovsk, Donetsk, Ivano-Frankivsk, Kharkiv, Kijev, Lviv, Odessa, Simferopol, Zaporozhye,
Ukrajnában autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Dnepropetrovsk, Donetsk, Ivano-Frankivsk, Kharkiv, Kijev, Lviv, Odessa, Simferopol, Truskavets, Uzhgorod, Yalta, Zaporozhye,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés