auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Albánia - Durres
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Autóbérlés Albánia
Albániában Foglaljon most online bérautót Albánia és környékére! Tekintse meg piacvezető autókölcsönzők ajánlatát Albánia autóbérlés esetén. Világmárkák ajánlata egy helyen. Online autó kölcsönzés Albániában néhány lépésben garantáltan legjobb árakon.

Béreljen autót Albániában az Online Autóbérlés támogatásával!

Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Durres - autókölcsönzés Durresben

A Balkán déli részén elhelyzkedő kis állam egyre több turistát vonz. Változatos, de főleg homokos tengerpartján rengeteg szép, új, kis szálloda várja a vendégeket kiváló konyhával. Az emberek barátságosak, a közbiztonság jó. A fővárostól, Tiranától 30 km-re található Durres, a legnagyobb tengerparti kikötő.
Array ( [varos_id] => 4 [varos_xml_id] => 2559 [orszag_xml_id] => 79 [regio_xml_id] => 876 [varos_nev] => Durres [varos_link_nev] => durres [varos_nev_pl] => Durrës [varos_link_nev_pl] => durres [varos_nev_cz] => Durres [varos_link_nev_cz] => durres [varos_aktiv] => 1 [varos_ajanlatok_szama] => 5 [varos_legolcsobb_ajanlat_xml_id] => 175788 [varos_leiras] => A Balkán déli részén elhelyzkedő kis állam egyre több turistát vonz. Változatos, de főleg homokos tengerpartján rengeteg szép, új, kis szálloda várja a vendégeket kiváló konyhával. Az emberek barátságosak, a közbiztonság jó. A fővárostól, Tiranától 30 km-re található Durres, a legnagyobb tengerparti kikötő. [varos_leiras_pl] =>

Durres Południowej części Bałkanów elhelyzkedő małego państwa przyciąga coraz więcej turystów. Zróżnicowane, ale przeważnie dużo pięknej, piaszczystej brzegu, nowy mały hotel oferuje doskonałą kuchnię. Ludzie są przyjaźni, dobra bezpieczeństwa publicznego. Stolicy Tirany do Durres, 30 km od hotelu, jest największym portem przybrzeżnych.

[varos_leiras_cz] => [ragozott] => Durresben [kep_nev] => dures.jpg )

Autóbérlés Durres

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Durres környékén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Durresautóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett várost, mely jelen esetben Durres és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Durres városban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Durres, Albánia online, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája belvárosban, kikötőben, repülőtéren, Durres és környékén. Az autókölcsönzők Durresben 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Albániában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Durres és környékén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Durresben. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során Albánia, Durres határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Durresben autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Durres autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Durres Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha Albánia , Durres repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Durres repülőterén is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Durresben, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Durres repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Durres repülőtér helyett más városból repül tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön Albánia bármely repülőteréről tovább utazhat, vagy a kölcsönzött autót ahol felvette, Durres repülőterén is leteheti. Amennyiben esetleg a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Albánia Délkelet-Európában, az Albán-félszigeten fekszik. Albánia gyönyörű mediterrán tengerpartot, szépséges hegyvidéket és műemlékeket biztosít az ide látogatók számára. Albánia két tengerrel is büszkélkedhet, melyek az Adriai- és a Jón-tenger, mesés homokos tengerpartok, és a hatalmas hegyek miatt csodálatos látványt nyújtanak.

Az ország fővárosa és egyben legnépesebb városa Tirana, az ország politikai, gazdasági és kulturális központja. Legfontosabb látnivalói a Szkander bég tér közelében vannak. Az Et’hem Bey-mecset és az Óratorony nagyon szép építmények, de érdemes megtekinteni a Szkander bég lovas szobrot is. A közelben található a Nemzeti Könyvtár és a Nemzeti Történeti Múzeum is. A városban több templom is helyet kap, mint a Szent Prokop-templom vagy a Szűz Mária-templom. Autóbérlés Albániában okos döntés lehet, hiszen könnyebb a közlekedés, érdemes Tiranát meglátogatni és Durres tengerpartján elidőzni néhány napot.

Albániában a kedvező klímának köszönhetően rengeteg zöldséget és gyümölcsöt termelnek. Egyik legfontosabb az olajbogyó, amelyet rengeteg ételhez használnak. Kedvelik a húsételek, legfőképpen a kecskét, juhot és a szarvasmarhát. A tengerparti városokban több halból, rákból, kagylóból készült ételt kóstolhatnak meg az utazók. Kedvelt italaik a bor és a sör, az étkezések alkalmával szívesen iszogatják ezeket.


Albániában autóbérlés lehetősége számos helyszínen az alábbi város(ok)ban:
Durres, Jali, Korca, Saranda, Shkodra, Tirana, Vlora,
Copyright © 2013 - 2018. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés