auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Franciaország
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Franciaország - autókölcsönzés Franciaországban

Franciaország

Franciaország esetén kinek ne jutna elsőnek az eszébe Párizs, a divat fővárosa. Párizs számos látnivalót tartogat a városba látogatóknak, de a látványosságokon kívül érdemes a francia konyhát is kipróbálni, és a híres borokat megkóstolni. Párizs turizmusának egyik jelentős célpontja a 322 méter magas Eiffel-torony, mert ma már az éjszakában pompás színekben szórakoztatja a párizsi lakosokat. Amennyiben Franciaországi körutazás tervez, mi javasoljuk, hogy legalább egy napot szánjon a fővárosra. Egy ilyen városlátogatás esetén kihagyhatatlan Párizsban az autóbérlés, hiszen Franciaországban egy bérautó rugalmasságot ad látnivalók bejárásában. Kisgyermekes családoknak franciaországi utazás kihagyhatatlan programja a franciaországi Disneyland, mely 3-4 napos kikapcsolódást és örök emléket hordoz az országba látogatóknak.

Franciaországi nyaralás esetén érdemes meglátogatni Nice, Nizza partjait, hiszen rengeteg homokos szabad stranddal találkozhatunk és még olcsó szállást is lehet találni. Nizza éves szinten hozzávetőleg 2000 kulturális rendezvénynek ad helyszínt. Elmondható, hogy a Francia Riviéra egy igazi kulturális központ, ahova milliók mennek évente nyaralni.

Mire figyeljünk oda Franciaországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

Autópálya-hálózat

Az autópálya hálózat teljes hosszúsága jelenleg 8233,1 km. Az autópályák minden esetben fizetősek (magántulajdonban vannak), a jelenlegi átlagárakon a személyautók úthasználati díja száz kilométerenként, regionálisan is változóan 7-11 euró között mozog. Az aktuális autópályadíjakról ezen az oldalon tájékozódhat.

Az autópályákon minden 2 km-nél található narancssárga színű segélyhívó telefon. Pihenőhelyek átlagosan 10-20 km-enként, a 24 órán keresztül nyitva tartó üzemanyag töltőállomások pedig egymástól 40 km távolságban találhatóak. Bankkártyát mind az autópályadíj fizetésénél, mind a gépjármű szerviz szolgálatoknál is elfogadnak. Ha repülővel érkezünk, akkor Franciaországban számos autókölcsönző nyújt szolgáltatást számunkra.

Biztonsági előírások

Franciaországban a vezetéskor megengedett maximális véralkoholszint 0,5 mg/ml. 0,8 mg/ml-es véralkoholszint felett az adott személyt büntetőeljárás alá vonhatják, és maximum 4500 eurós összegű büntetés megfizetésére kötelezhetik.

Sebességhatárok Franciaországban
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 90 km/h, ill. gyorsforgalmi utakon 110 km/h
 • Autópályákon: 130 km/h

Az utóbbi három típusú úton kedvezőtlen időjárás viszonyok esetén 80 km/h, 100 km/h, ill. 110 km/h. Erősen ködös (50 méteres látótávolság) időben valamennyi úttípuson 50 km/h a sebességkorlátozás.

Utánfutók, lakókocsik, pótkocsi esetén, ha azok maximum 30 százalékkal meghaladják a gépjármű súlyát, akkor 65 km/h a sebességkorlátozás. Abban az esetben, ha ez az érték magasabb, 45 km/h a betartandó sebesség.

A sebességhatárok 30 km/h-val való túllépése során max. 135 eurós, 40 km/h-val való túllépése esetén 750 eurós, 50 km/h-t meghaladó szabályszegés esetén akár 1500 eurós bírságot is kiszabhatnak. Az utóbbi eset, ha kétszer előfordul, akár 3 hónapos elzárásra is ítélhetnek valakit. Amennyiben Franciaországban autóbérlés lehetőségét kívánja igénybe venni, a sebességet mindenképpen tartsa be!

A biztonsági öv használata valamennyi utas számára kötelező. A be nem csatolt biztonsági öv 3 pont levonást jelent a vezetői engedélyről, illetve övenként 135 euró bírság megfizetését vonja maga után. 10 éven aluli gyermek számára kötelező a gyermekülés használata.

Valamennyi gépjárművet elakadásjelző háromszöggel és 2008. július 1. óta fényvisszaverő mellénnyel kell ellátni.

További hasznos információk: www.autoroutes.fr

Autóbérlés Franciaország

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Franciaország területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Franciaország autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Franciaország és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Franciaországban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Franciaország online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Franciaország területén. Az autókölcsönzők Franciaországban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Franciaországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Franciaország területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Franciaországban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Franciaországban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Franciaország autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Franciaország Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Franciaország repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Franciaország repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Franciaországban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Franciaország repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Franciaország repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Franciaország repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Franciaország repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Beauvais, Bergerac, Beziers, Biarritz, Bordeaux, Brest, Carcassonne, Chalons En Champagne, Dinard, Grenoble, La Rochelle, Lille, Limoges, Lyon, Marseille, Montpellier, Mulhouse, Nantes, Nimes, Nizza, Pau, Perpignan, Poitiers, Párizs Charles De Gaulle, Párizs Orly, Rodez, Saint Etienne, Strasbourg, Toulon, Toulouse, Tours,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés