auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Spanyolország
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Spanyolország - autókölcsönzés Spanyolországban

Spanyolország

A Dél-Európában fekvő Spanyolország nagyon kedvelt az utazók, nyaralás előtt állók körében a tengerpartjai és sokszínű kultúrája miatt. Legnépszerűbb úticélok Costa Brava, Costa del Sol, a Kanári- szigetek, ezek a paradicsomi helyek nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtanak a Spanyolországban utazó turistáknak. Az aktívabb pihenést kedvelők is nagyon jól érezhetik itt magukat, hiszen Madrid, Barcelona vagy Tenerife rengeteg programot tartogat, melyhez Spanyolországban autókölcsönzés nagyon sok pluszt ad, hiszen több várost is lehetőségünk lesz bejárni a nyaralásunk alatt.

A spanyol fővárosban járva kihagyhatatlan látnivaló a Museo del Prado, amely a világ egyik legnagyobb szépművészeti múzeuma, valamint a Plaza de Toros Monumental de las Ventas- ba is feltétlenül el kell látogatni, hiszen Spanyolországról mindenkinek eszébe jutnak a bikaviadalok, és ez a világ legnagyobb arénája.

Barcelonában feltétlenül meg kell nézni Gaudi világhírű művét, a La Sagrada Familia-t. A felsoroltakon kívül még számtalan nevezetesség található az országban, tehát az ide utazók élményekkel gazdagon térhetnek haza. Akár Madrid, Barcelona, Mallorca legyen az utazásunk célpontja a nyaralás során Spanyolország autóbérlés által könnyen bejárható.

Gasztronómia: Egységes spanyol konyha nem létezik, az országra jellemző finomságok földrajzi egységenként változnak. A modern spanyol konyha elengedhetetlen része a burgonya, a bab, a paradicsom és a paprika. Mindent olívaolajjal készítenek, nagyon gyakran fogyasztanak kenyeret, és sajtot.

Mire figyeljünk oda Spanyolországban autóbérlés esetén a közlekedésben?

A személyautóknak érvényes felelősségbiztosítással és zöld kártyával kell rendelkezniük. Spanyolországba költözés esetén a magyar rendszámot hat hónapig lehet használni.

Három hónapon túli tartózkodás esetén a közlekedésrendészeten (Tráfico) a magyar jogosítvány alapján helyi vezetői engedélyt kell kérni. Annak birtokában az autót is honosítani kell: helyi rendszámot kell igényelni, és helyi biztosítást kell kötni. Az eljárás a jelenlegi gyakorlat szerint mintegy három hónapot vesz igénybe.

Sebességkorlátozás Spanyolországban
 • Lakott területen: 50km/h
 • Lakott területen kívül: 90 vagy100 km/h
 • Autópályán: 120 km/h

A spanyol közlekedésrendészet - policía de tráfico - mozgó civil járművekből és taxikból is használ trafipaxot. Büntetés esetén a külföldieknek a bírságot helyben ki kell fizetni, különben lefoglalják a járművet. Ha utóbb a felülvizsgáló bíró a rendőrségi bizonyítékokat nem találja elegendőnek, a bírság részben vagy egészben visszatérítésre kerülhet. E célból legalább három héttel a bírság után a budapesti spanyol nagykövetségen kell jelentkezni.

Szigorúbban büntetik a gyorshajtást: a sebességhatár lakott területen 60 km/h-val, lakott területen kívül 80 km/h-val való átlépése már bűncselekmény, és szabadságvesztéssel is büntethető. Tartsuk be a közlekedési szabályokat ha Spanyolországban autóbérlés mellett voksolunk, mert az előbbi büntetések már tönkre tehetik a kiruccanást.

Autópályák Spanyolországban

A 3000 km hosszú autópálya-hálózat jelentős részén kell autópályadíjat fizetni. Emellett díjköteles három alagút használata is. A fizetés kapus rendszerben történik.

Spanyolországban az autópályadíjakat kilométer-arányosan kell kifizetni. Ez az összeg 100 kilométerenként 7 és 11 euró között mozog. További információ a spanyol Autópálya Felügyelet honlapján található.

Biztonsági előírások

A biztonsági öv használata az első és a hátsó ülésen utazóknak is kötelező. Vezetés közben csak a kezeket szabadon hagyó telefonálási rendszerek használhatók.

Alkoholfogyasztást követően vezetni tilos. A vezetéskor megengedett maximális véralkoholszint 0,5 mg/ml. Gyakoriak a közúti ellenőrzések mind nappal, mind éjszaka. Az ittas vezetés az 1,2 mg/ml -nél magasabb alkoholszint esetén már bűncselekménynek számít.

Autóbérlés Spanyolország

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Spanyolország területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Spanyolország autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Spanyolország és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Spanyolországban is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Spanyolország online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Spanyolország területén. Az autókölcsönzők Spanyolországban 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Spanyolországban. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Spanyolország területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Spanyolországban. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Spanyolországban autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Spanyolország autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Spanyolország Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Spanyolország repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Spanyolország repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Spanyolországban, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Spanyolország repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Spanyolország repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Spanyolország repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Spanyolország repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Alicante, Almeria, Barcelona, Ciudad Real, Girona, Granada, Huesca, Jerez, La Coruna, Madrid, Malaga, Murcia, Reus, Santander, Santiago De Compostela, Sevilla, Valencia, Valladolid, Zaragoza,
Spanyolországban autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Albacete, Badajoz, Bilbao, Cadiz, Castellon, Cordoba, Elche, Figueres, Fuengirola, Gibraltar, Gijon, Huelva, Leganes, Leon, Lloret De Mar, Marbella, Oviedo, Sagunto, Salamanca, Salou, San Sebastian, Toledo, Torremolinos, Vigo, Vitoria,
Copyright © 2013 - 2020. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés