auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
Ciprus
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés Ciprus - autókölcsönzés Cipruson

Ciprus

Ciprus a Földközi-tenger keleti részén található sziget. Sokszor Aphrodité szigeteként emlegetik, hiszen a legenda szerint itt született a szépség és szerelem istennője. Kedvező mediterrán éghajlata miatt sokan döntenek nyáron Ciprus mellett. A sziget tavasszal és nyáron színpompássá válik különleges élővilága miatt, mint az eukaliptusz, nárcisz, ciklámen, pipacs vagy a rózsaszín madár, a flamingó.

Ciprus történelmi emlékekben igen gazdag, láthatunk itt bizánci templomokat, római kori színházakat vagy keresztes vitézek várait. Ha ezt a szigetet választjuk az idei nyáron úticélnak, akkor Cipruson autókölcsönzésre lesz szükségünk, hiszen így minden nevezetességet meglátogathatunk az egy hét alatt. Ciprust az ókori történelem drágakövének is szokták nevezni, hiszen csodákat rejteget magában.

Ciprus - Gasztronómia: a ciprusi ételek könnyűek és egészségesek. Egyik különlegességük a meze, amely akár 20 hozzávalóból is állhat, mint húsok, zöldségek, sajtok, saláták, mártások. Különleges italokat is kóstolhatunk itt, mint Ciprus leghíresebb bora, a Commandaria, ez egy aromás, édes vörösbor.

Mire figyeljünk oda Cipruson autóbérlés esetén a közlekedésben?

Fontos tudni, hogy a Ciprusi Kormány rendelete alapján Ciprus törökök által ellenőrzött területen található légikikötőkbe érkező utasok nem léphetnek a Ciprusi Köztársaság területére.

Ciprus és a Földközi-tenger ezen részének a legnagyobb és legjelentősebb kikötője Limassol (Lemesos) szélén található. Ez az óriási kikötő egyaránt szolgálja az utas- és a teherforgalmat. Hajózással kapcsolatos információkat a Ciprusi Hajózási Hatóság honlapján talál.

Mivel a sziget különböző részein sok érdekes látnivaló akad, érdemes Cipruson autókölcsönzés mellett dönteni, és autóba szállni. Vonatok nem közlekednek Cipruson.

Négysávos autóutak kötik össze a fővárost, Nicosiát a négy nagy part menti várossal, Limassollal, Larnacával, Paphosszal és Agia Napá-val.

Cipruson baloldali közlekedés van érvényben, a nemzetközi közlekedési táblák, amelyek azonosak az általunk ismertekkel, az utak bal oldalán találhatók. A vezetéskor megengedett véralkoholszint 0,5 mg/ml.

Sebességhatárok Cipruson
 • Lakott területen: 50 km/h
 • Lakott területen kívül: 80 km/h
 • Autópályán: 100 km/h

A Cipruson érvényes közlekedési szabályokkal (kötelező biztonsági felszerelések, téli gumi használata, stb.) kapcsolatban részletes információ olvasható az Európai Bizottság Közlekedési Főigazgatóságának összefoglalójában.

Autóbérlés Ciprus

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok Ciprus területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat Ciprus autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben Ciprus és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Cipruson is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: Ciprus online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy Ciprus területén. Az autókölcsönzők Cipruson 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Cipruson. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés Ciprus területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Cipruson. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Cipruson autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk Ciprus autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés Ciprus Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy Ciprus repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így Ciprus repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Cipruson, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés Ciprus repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy Ciprus repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, Ciprus repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

Ciprus repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Larnaca, Paphos,
Cipruson autóbérlés további számos helyszínen van lehetőség:
Ayia Napa, Larnaca, Latchi, Limassol, Nicosia, Paphos, Protaras,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés