auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
Autóbérlés itt:
USA
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
  • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
  • Töréskár biztosítás
  • Lopásvédelmi biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Korlátlan kilométer használat
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók
  • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Autóbérlés USA - autókölcsönzés Amerikában

USA

Az Amerikai Egyesült Államok az észak-amerikai kontinens középső részén terül el, 50 tagállamot és egy szövetségi területet foglal magában. Legnépesebb városai New York City, Los Angeles, Chicago, Houston, Phoenix. Sokan a lehetőségek országának tartják, ezért rengeteg bevándorló érkezik ide a jobb élet reményében.

Az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb városa a „Nagy Alma”, azaz New York. A világ egyik legjelentősebb üzleti, politikai és kulturális központja. Sokan azt gondolják, hogy ez az ország fővárosa, de ez tévedés, mert Washington. New York számtalan gyönyörű nevezetességével várja a turistákat, mint a világhírű Szabadság-szobor vagy az Empire State Building, végül ezért is érdemes Amerikában autókölcsönzést igénybe venni, és elnézni a Central Parkba vagy a nyüzsgő Times Square-re. A hatalmas metropolisz számtalan feledhetetlen élményt tartogat az utazók számára.

Az ország gyönyörű nagyvárosai, különleges természeti adottságai és értékei biztosan elkápráztatják majd az ide utazókat.

Autóbérlés USA

Az Online-autóbérlés.hu-nál összehasonlítjuk a piacvezető autóbérlő vállalatok USA területén elérhető árait, így Ön azonnal a lehető legkedvezőbb ajánlatok alapján dönthet bérautó igényeinek megfelelően. Akár otthonából egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül, gyors keresést követően választhat USA autóbérlés ajánlatai közül, sőt a kényelmét szolgálja a mobil alkalmazásról is elérhető kereső.

Hasonlítsa össze az autókölcsönző márkák bérleti díjait egy helyen, válassza ki a keresett országot, várost, mely jelen esetben USA és válassza ki az Önnek tetsző autótípust és extrákat.

Érdemes még az utazás előtt minél előbb lefoglalni a kívánt autót, ugyanis az autóbérlés Amerikában is mindig olcsóbb ha a korai akciós bérleti díjon sikerül foglalni, így akár megtakaríthat 15-40%-ot is akció esetén. Illetve ha már indulása előtt korábban foglal bérautót, természetesen a választék is nagyobb, ezáltal számos váratlan meglepetést és kellemetlenséget elkerülhet.

Ha sikerült dönteni, akkor az egyetlen teendője az autóbérlés itt: USA online foglalás, akár 15-40% internetes kedvezmény mellett.

A legtöbb autókölcsönző vállalkozásnak van irodája nagyobb városokban, kikötőben, repülőtéren, egy USA területén. Az autókölcsönzők Amerikában 25 - 70 év közötti vezetők részére adnak bérautót, bár egyes autókölcsönző cégek esetén felár ellenében a korhatáron kívül is van lehetőség autóbérlésre Amerikában. Az autót kölcsönző személynek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel.

Olcsó az autóbérlés USA területén, ha még az országba történő megérkezés előtt foglal bérautót. Gyermekülést és a külön extrákat is szintén előre kell megrendelni. A bérautó előre foglalása főszezonban javasolt minél hamarabb, mivel úgy olcsóbb az autókölcsönzés Amerikában. Biztosítási szempontból mindenképpen előre közölje az autókölcsönzővel, ha bérautót az autó bérlés során határain kívül is kívánja használni.

Kérjük, hogy Amerikában autókölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedély meglétét!

Számos lehetőséget kínálunk USA autóbérlés során, hiszen a következőket biztosítjuk: garantáltan alacsony árak, széles választék, árgarancia, minőségi szolgáltatások, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Ha még nem sikerült dönteni, akkor indítson egy keresést és böngésszen a lehetőségek szerint. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Autóbérlés USA Repülőtér

Tudja már a pontos útvonalat? Lefoglalta már a repülőjegyet?

Ha egy USA repülőtér az Ön úticélja, esetleg üzleti úton van, akkor érdemes a tömegközlekedés helyett autókölcsönzés mellett dönteni. Többnyire minden nagy városban lehetőség van a repülőtéren autóbérlés szolgáltatásra, így USA repülőterein is. Érdemes a bérautót minél hamarabb lefoglalni, hiszen egy jól megtervezett utazás által kevésbé érhetik meglepetések.

Ha csak egy pár napot is tartózkodik Amerikában, esetleg átutazóban van, ugyanúgy érdemes akárcsak egy napra is úgy döntenünk, hogy az autóbérlés USA repülőtér adta szolgáltatásként már előre meg legyen oldva.

Lehetséges, hogy USA repülőtér helyett más országból utazik tovább?

Természetesen ez is a bérautó foglalás során előre jelezve könnyedén megoldható. Hiszen Ön sok esetben az autókölcsönző partner által biztosított világ bármely pontján leteheti a bérautót, vagy ahol felvette, USA repülőterén is megteheti ezt. Amennyiben valóban a bérautóval az országot el kívánja hagyni, és más országban szeretné lerakni, akkor azt mindenképpen jelezze a foglalásnál, autókölcsönző partnernél.

USA repülőtéren autókölcsönzés esetén mely városokban vehet át a bérautót:
Akron, Albany, Albuquerque, Alexandria, Allentown, Anchorage, Atlanta, Atlantic City - New Jersey, Austin, Bakersfield, Baltimore, Bangor, Bellingham, Billings, Birmingham, Boston, Buffalo, Charlotte, Chicago, Cincinnati, Cleveland, Columbus - Ohio, Corpus Christi, Dallas, Dayton, Daytona Beach, Denver, Des Moines, Detroit, El Paso, Erie, Fairbanks, Fargo, Flint, Fort Lauderdale, Fort Myers, Fort Wayne, Fresno, Grand Rapids, Great Falls, Green Bay, Greensboro, Greenville, Gulfport, Harlingen, Harrisburg, Houston, Huntsville, Indianapolis, JFK Repülőtér, Jacksonville, Jacksonville NC, Juneau, Kalamazoo, Kalispell, Kansas City, La Guardia Repülőtér, Lake Charles, Lansing, Laredo, Las Cruces, Las Vegas, Los Angeles, Louisville, Lubbock, Marquette, McAllen, Medford, Melbourne, Memphis, Miami, Milwaukee, Minneapolis, Missoula, Nashville, New Orleans, Newark, Newport News, Norfolk, Oakland, Ontario, Orange County, Orlando, Orlando Nemzetközi Repülőtér, Palm Springs, Panama City Beach, Pensacola, Peoria, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland Maine, Portland Oregon, Providence, Raleigh, Reno, Richmond, Rochester, Sacramento, Saginaw, Salt Lake City, San Antonio, San Diego, San Francisco, San Jose, Santa Ana, Santa Ana - Orange County, Sarasota, Savannah, Seattle, Spokane, St. Petersburg, Syracuse, Tampa, Toledo, Tucson, Tulsa, Washington DC, West Palm Beach, Wilmington - North Carolina,
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés