auto
Garantáltan
Legjobb autóbérlés árak!
 • Világmárkák, piacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen!
 • 2,1 millió ügyfél bizalmát élvezzük!
 • Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
 • 180 országban, 24000 átvételi helyszínen!
Piacvezető autókölcsönző márkák.
Széles választék. Óriási megtakarítások!
hertz autókölcsönző avis autókölcsönző europcar autókölcsönző budget autókölcsönző
alamo autókölcsönző enterprise autókölcsönző sixt autókölcsönző thrifty autókölcsönző
alacsony ár
Garantált legalacsonyabb árHatalmas kínálat, és megtakarítások. Hasonlítsa össze az autókölcsönzés ajánlatokat!
ajánlat
Világmárkák ajánlataPiacvezető autókölcsönzők ajánlata egy helyen, több mint 24000 átvételi helyszínen, 180 országban.
kínállat
Hatalmas kínálatGazdaságos kisautótól a luxus bérautókon át a szabadidő autókig minden kategória megtalálható.
Mit tartalmaz általában az autóbérlés díja?
 • Ingyenes foglalás törlés és módosítás
 • Töréskár biztosítás
 • Lopásvédelmi biztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan kilométer használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • Helyi adók
 • 24 órás segélyszolgálat
Miben segíthetünk?
magyar nyelvű ügyfélszolgálat Kérdéseivel forduljon bizalommal magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkhoz!
Utasbiztosítás - Mondial Assistance
mondial
Autóbérlés Magyarországon
autóbérlés Magyarországon, belföldön Olcsó bérautót keres belföldön?
Pár kattintással megtalálja az Ön számára elérhető legjobb autóbérlés árakat Magyarország számos városában, Balaton mentén, így gyors és egyszerű az online autókölcsönzés belföldön.
Autóbérlés külföldön
autóbérlés külföldönKülföldre keres bérautót?
Hasonlítsa össze piacvezető külföldi autókölcsönző partnereink ajánlatát. Számos kategóriában válogathat a legjobb külföldi autókölcsönzés árak között. Világszerte garantáltan legjobb külföldi bérautó árak.

Segítség

Egyszerűen és gyorsan foglalhat bérautót akár otthonából. Nem kell keresgélnie az interneten, az Online-autoberles.hu összehasonlítja Ön helyett az autókölcsönzők ajánlatát, és segít Önnek a legkedvezőbb ajánlattal a választásban. Ingyenes szolgáltatásunk segítségével világszerte több mint 6000 autókölcsönzési helyszínre foglalhat bérautót világon bárhol elismert autókölcsönzők (Pl.: Budget, Avis, Europcar, Hertz) ajánlatai alapján. Amennyiben foglalásán módosítani szeretne, interneten keresztül az autóbérlés könnyedén módosítható, illetve partnerünk által biztosított magyar nyelvű telefonos ügyfélszogálat is segít kérdéseiben.
Igen, partnerünk a Rentalcars.com biztosítja a magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatot autóbérléssel, foglalással, módosítással kapcsolatos kérdésekben. Az ügyfélszolgálat ingyenesen hívható hétköznapokon 9-17 óra között a 06 80 018563 -as telefonszámon. Kérjük amennyiben módosítással kapcsolatban hívja az ügyfélszolgálatot, akkor készítse elő foglalási számát
Nem, az Online-autoberles.hu semmiféle extra költséget nem számít fel a szolgáltatás biztosása során, azaz sem a foglalás, sem a bérautó átvételekor.
A hitelkártyával, dombornyomott kártyával történő online fizetés teljes mértékben biztonságos, melyet a "Norton Secured Seal" Verisign biztosít, így az Ön adatai semmilyen körülmények között nem kerülhetnek illetéktelenek kezébe. Manapság autókölcsönzés szolgáltatást kifizetését minden autókölcsönző csak dombornyomott bankkártyával vagy hitelkártyával fogadja el.
Az autókölcsönzők hitelkártyás vagy dombornyomott bankkártyás kifizetést fogadnak el az autóbérléshez. Ennek a legfőbb oka, hogy a bérautó átvételekor letétet kell hagyni, mely letét biztosítja esetlegesen felmerülő károkat a gépjárműben, vagy egyéb bérelt eszközökben. Ezt a károkra fentartott zárolt összeget a bérautó leadásakor azonnal fel is oldják.
A bérautó felvételekor a vezető részéről szükség van érvényes vezetői engedélyre és személyazonosságot igazoló iratokra (útlevél, személyigazolvány). Továbbá szükség lesz a kinyomtatott (vagy elektronikus) foglalási bizonylatra, illetve a vezető nevére szóló érvényes hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára a letéti követelmények miatt.
Legtöbb autóbérlés tartalmazza a Collision Damage Waiver biztosítást és a lopásvédelmet. Hogy autóbérlése pontosan milyen biztosításokat tartalmaz, arról tájékozódhat a visszaigazoló foglalási bizonylat segítségével, illetve a foglalás során az extráknál is lehetősége van ezt bővíteni. Természetesen az autóbérlés módosításával további biztosítások kötésére van lehetősége, ha hiányosnak találja. Az autókölcsönzés díja mindenképpen tartalmazza a bérautó felelősségbiztosítását, mely arra az esetre vonatkozik, amikor az autó bérlője egy másik a közlekedésben szereplő járműben tesz kárt.
Az autóbérlésnél az adott autókölcsönzővel kötött szerződés határozza meg a biztonsági letét összegét. A foglalást visszaigazoló bizonylat minden esetben tartalmazza a biztonsági letét összegét, mely többnyire a káreseti önrésszel egyező összeg. Az Ön kártyáját megterhelő biztonsági letét legfőbb célja, hogy fedezze pl. nem teli tankkal visszavitt gépjárműben hiányzó üzemanyag-mennyiség pótlását, illetve a gépjárműben okozott esetleges károkat.
Abban az esetben, ha a bérautóval üzemzavar, mechanikus meghibásodás történik, akkor azonnal értesítse az autókölcsönző céget, akitől a járművet bérli, hiszen annak javítását jóvá kell hagyni, vagy csere autót kell biztosítani. Baleset esetén a helyi rendőrséget értesítse a baleset hivatalos dokumentálása és helyszíni jegyzőkönyv miatt. Minden olyan dokumentációból tartson meg egy másolatot, melyet ki kell töltenie.
A bérautó foglalását visszaigazoló bizonylat akkor lesz elérhető, ha a teljes kifizetés beérkezett. Foglalás állapotát bármikor nyomonkövetheti és módosíthatja Fiókjában. Amennyiben az autóbérlést igazoló foglalási bizonylat 72 órán belül mégsem érkezne meg emailben, akkor vegye fel a kapcsolatot magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunkkal az ingyenesen hívható 06 80 018563-as telefonszámon.
Foglalását ingyenesen módosíthatja online módon az autóbérlés megkezdése előtt. A foglalás módosítására a Rentalcars.com nem számít fel adminisztrációs díjat. Azonban a foglalásmódosítás természetesen változtathat a foglalás díján, amennyiben például termékváltás (más bérautó kategórában történő bérlés, egyéb/hosszabb időpontban történő foglalás) által többletköltség következik be. Lehetősége van járatszámának módosítására is. Amennyiben úgy érzi, hogy telefonon szeretné módosítását intézni, akkor vegye igénybe magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatat, hívja a 06 80 018563-os telefonszámot.
Amennyiben törölni szeretné foglalását, azt megteheti online módon is bejelentkezve Fiókjába, illetve ha telefonon szeretné intézni a foglalás törlését, akkor hívja magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatot a 06 80 018563-os telefonszámon.
Amennyiben a foglaláskor megadta járatszámát, akkor az autókölcsönző tisztában van a késéssel és követi a járat késését, de ezt csak max. 1 órán át teszik meg. Ezért kérjük azonnal értesítse az autókölcsönzőt mind a késésről, mind a járatkimaradásról. Partnerünk nem tud felelősséget vállalni a változtatásért, módosításért, kárért, amit a járatkésés eredményez.
Bérautó foglalásakor a megfelelő autó kiválasztásának első lépéseiben az extrák megadására nyílik lehetőség. Amennyiben extra szolgáltatásokat kíván igénybe venni, azokat az autókölcsönző felár ellenében kínálja Önnek. Ilyen extrák lehetnek például: gyermekülés, GPS, hólánc, tetőcsomagtartó, sítartó. Amennyiben a foglalás során nem adta meg a szükséges extrákat, akkor természetesen módosítással egyszerűen adhat extrákat foglalásához később is. Ezen további extrák a bérautó átvételekor, helyben az autókölcsönzőnél fizetendőek.
Amennyiben utazási tervei között szerepel, hogy a bérautóval a határt átlépve egy másik országban is használná, akkor ezt mindenképpen jelezze előre az autókölcsönzőnek. Alap esetben jellemzően a szerződések nem térnek ki erre az esetre. Viszont több országban korlátozások merülhetnek fel, illetve bizonyos esetekben további biztosítások megkötésére kerül sor, ami az autókölcsönzőnél fizetendő. Természetesen a határátlépés során további dokumentumokra is szükség lesz a bérautóval, bérléssel kapcsolatban, amelyről az autókölcsönző fog tudni adni helyben információkat.
Minden autókölcsönző cégnek egyéni a bérautóval kapcsolatosan üzemanyagra vonatkozó elvárása. Az autóbérlés során már a foglalási folyamat alkalmával fel van tüntetve bérautót biztosító autókölcsönző üzemanyag politikája. Leggyakrabban az autókölcsönző cégek teli tankkal adják át a bérautót és így is várják vissza a bérautó leadásakor az üzemanyag szintet. A legtöbb autókölcsönző cég letétet kér, ami fedezi az esetleges hiányzó üzemanyagot. Természetesen, ha az bérlő az autót üzemanyag politikának megfelelően adja le, akkor a letét teljes összegében való visszafizetésre kerül sor.
A bérautó átvétele előtt mindenképpen érdemes alaposan átvizsgálni az autót, ha lehetséges egy helyi alkalmazottan közösen nézze körbe az autót. Jegyezze fel az esetleges meglévő karcolásokat, horpadásokat a bérautón, illetve ellenőrizze a fényszórókat, egyéb "külső eszközöket", hogy a bérautó leadásakor ez ne okozhasson bonyodalmat. Vesse össze a felszereléseket, illetve az üzemanyag szintet a szerződésben foglaltakkal. Javasolt lehet fényképeket készíteni a bérautóról átvétele előtt és leadása után.
A Collision Damage Waiver biztosítás általában benne van az autóbérlés díjában, de természetesen a foglalási bizonylaton ez szerepel, és előfordulhat, hogy külön díj ellenében extraként van lehetőség igényelni. A biztosítás a gépjárműben eset kárra nyújt fedezetet, azonban szinte minden esetben van önrész. Azaz amennyiben az Ön által vezetett bérautóban önhibájából keletkezik baleset, melyben a bérautó is megsérül, akkor a kár összegét Önnek a bérautó kategóriájától függő biztosítási önrész mértékéig kell megfizetnie.
A lopásvédelmi biztosítás csökkenti az autó bérlő felelősségét lopás, lopás által keletkezett vagy lopási kísérlet által okozott károk esetén, a meghatározott önrész összegére.
Az autókölcsönzők a bérautó vezetéséhez meghatároznak egy alsó és egy felső korhatárt. Természetesen ez a korhatár eltérő lehet országonként és még autó kategóriájától is függő lehet. Foglalás során a kölcsönzési feltételek pontosan tartalmazzák ezeket az információkat. A korhatár mellett még fontos, hogy sok esetben legalább 1 éves érvényes vezetői engedélyt is elvárnak az autókölcsönzők. Általánosságban elmondható, hogy az alsó korhatár 18 év, de az Amerikai Egyesült Államok több államában például 25 év a minimum korhatár. Autóbérlés felső korhatárát pedig általában 65 évnél húzzák meg.
Az Online-autoberles.hu több mint 100 nemzetközileg elismert megbízható autókölcsönző partner ajánlatát biztosítja. Ez jelenti a garanciát a garantáltan kedvező árakra, és bőséges kínálatra. Partnereink között megtalálhatóak a teljesség igénye nélkül: Budget, AVIS, Europcar, Hertz, Alamo, Sixt, stb.
Autóbérlés esetén a téliesítési díj fogalma a téli évszak időjárási adottságaira való gépjármű felkészítését jelenti. A téliesítési díj minden autókölcsönző cég esetében egyéni módon van megállapítva, többnyire viszont egy részük beépíti a téli autóbérlés díjába. Egyéb esetben külön extra díjként terheli a bérlőt a bérautó átvételekor. Fontos, hogy téli szezonban már a foglalás során figyeljünk oda, hogy az adott téli autókölcsönzési ajánlatban milyen extrák szerepelnek a téliesítéssel kapcsolatosan.
Minden bérautóra vonatkozóan adott a maximálisan szállítható utasok száma. A bérleti szerződés természetesen pontosan tartalmazza az adott bérautóra ajánlott utasok számát. Ennek betartása fontos, mert a biztosítások kizárólag a bérleti szerződés teljesülése esetén érvényesek.
Az autóbérlés napokat 24 órás intervallumokban mérik. Ez egy rövid példán keresztül azt jelenti, hogy amennyiben hétfőn 11 órától 1 napon át bérli az autót, akkor kedd 11 óráig kell azt leadnia. Amennyiben a leadási időpontig mégsem sikerül az autót átadni, akkor már 2 napos autóbérlési díjat kell fizetni, mellyel az autó leadása során meg is terhelik.
Copyright © 2013 - 2019. Online-Autoberles.hu - Minden jog fenntartva! | Autókölcsönzés